IRamazanI Picopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 149 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #21 Yiet dedi: Fotoğrafta tam çıkmamış ama kodların sonucunda failed yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Ayarlara girip sisteme gir orda en aşağıda hakkında var ordaki kısımda windows etkin yada değil var orda ne yazıyor bakarmısın rica etsem
Yiet dedi: Fotoğrafta tam çıkmamış ama kodların sonucunda failed yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Ayarlara girip sisteme gir orda en aşağıda hakkında var ordaki kısımda windows etkin yada değil var orda ne yazıyor bakarmısın rica etsem
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 29 Nisan 2021 #22 Son olarak slmgr /xpr kodunu konsol üzerinden çalıştırıp ekrana çıkan sekmeyi buradan paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
Son olarak slmgr /xpr kodunu konsol üzerinden çalıştırıp ekrana çıkan sekmeyi buradan paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
IRamazanI Picopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 149 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #23 414605 dedi: Eğer gerçekten bağlanamadıysa sorun olmayabilir fakat bu programı kodlayan kişi bunu hatayı sadece görsellik için de hazırlamış olabilir. Kaspersky ile tam tarama yapabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği doğru ama bu duruma karşı rahatsızlık duyuyorsanız takıntı olduysa temiz bi formatla sorunu çözebilirsiniz
414605 dedi: Eğer gerçekten bağlanamadıysa sorun olmayabilir fakat bu programı kodlayan kişi bunu hatayı sadece görsellik için de hazırlamış olabilir. Kaspersky ile tam tarama yapabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği doğru ama bu duruma karşı rahatsızlık duyuyorsanız takıntı olduysa temiz bi formatla sorunu çözebilirsiniz
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 29 Nisan 2021 #25 Yiet dedi: Eki Görüntüle 998837 Tam taramayı başlattım Genişletmek için tıkla... Malesef etkinleştirmeyi korsan olarak yapmış, tarama bitince sonucu paylaşmayı unutmayın.
Yiet dedi: Eki Görüntüle 998837 Tam taramayı başlattım Genişletmek için tıkla... Malesef etkinleştirmeyi korsan olarak yapmış, tarama bitince sonucu paylaşmayı unutmayın.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 29 Nisan 2021 #26 Lionel Messi dedi: Hocam KMSpico CMD ile yapılmaz exe dosyasıyla direkt yapılır. Bu işlemin KMSpico değil KMS ile alakası olduğunu düşünüyorum. KMS de korsan tabii ki. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim bilgi için.
Lionel Messi dedi: Hocam KMSpico CMD ile yapılmaz exe dosyasıyla direkt yapılır. Bu işlemin KMSpico değil KMS ile alakası olduğunu düşünüyorum. KMS de korsan tabii ki. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim bilgi için.
Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 29 Nisan 2021 #27 körbiginar dedi: Bu arkadaş KMS sunucusundan Windows'u crack yüklemeyi denemiş. CMD'yi yönetici olarak açıp slmgr /xpr komutunu girip çıkan sonucun ekran görüntüsünü atın. Genişletmek için tıkla... KMS'nin sunucuları 2019 Nisan'da kapatıldı. Artık piyasada gördüğünüz KMS'lerin %90 virüs/zararlı yazılım.
körbiginar dedi: Bu arkadaş KMS sunucusundan Windows'u crack yüklemeyi denemiş. CMD'yi yönetici olarak açıp slmgr /xpr komutunu girip çıkan sonucun ekran görüntüsünü atın. Genişletmek için tıkla... KMS'nin sunucuları 2019 Nisan'da kapatıldı. Artık piyasada gördüğünüz KMS'lerin %90 virüs/zararlı yazılım.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 29 Nisan 2021 #28 KMS yüklemiş. Temiz kurulum şart.
Lionel Messi Picopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 276 Çözümler 1 Yer Rosario, Argentina Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Futbolcu 29 Nisan 2021 #29 Er73748 dedi: Tamamdır hocam teşekkür ederim bilgi için. Genişletmek için tıkla... Hocam az önce araştırdım KMSpico sunucularına bağlanıyormuş. Doğruymuş söylediğiniz.
Er73748 dedi: Tamamdır hocam teşekkür ederim bilgi için. Genişletmek için tıkla... Hocam az önce araştırdım KMSpico sunucularına bağlanıyormuş. Doğruymuş söylediğiniz.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 29 Nisan 2021 #30 Yiet dedi: Eki Görüntüle 998837 Tam taramayı başlattım. Genişletmek için tıkla... Evet hocam korsan etkinleştirme. Sonuçları dediğiniz gibi paylaşın.
Yiet dedi: Eki Görüntüle 998837 Tam taramayı başlattım. Genişletmek için tıkla... Evet hocam korsan etkinleştirme. Sonuçları dediğiniz gibi paylaşın.