Bilgisayarıma Kola Döküldü

Arkadaşlar tavsiyeniz üzerine fön makinesiyle kurutmayı denedim. Ekran kartını tekrardan kontrol edince yine bazı yapış yapış noktalar buldum. Oraları da sildim. Buldukça da sileceğim. Tavsiyelerinizi okumaya devam ediyorum tavsiye yazan her insana teşekkürlerimi iletiyorum :) Elleriniz dert görmesin.
 
Arkadaşlar şu anda kendi bilgisayarımdayım yaklaşık 20 dakikadır ve hala bir sorun yok. Zaten bir sorun olacaksa oksitlenme gibi kapalıyken de olacak açıkken de. Gerisini şansa bırakıyorum artık bozulur ya da bozulmaz. Tavsiyelerinize hala açığım.
 
Siz bilirsiniz, eğer oksitlenme yaparsa en iyi ihtimal bilgisayar kısa devreler yapar ve daha kullanılmaz hale gelir. Mavi ekranlarla başlar hatalar. Bence tüm parçaları sök ve gözden geçir.
 
Görünüş aldatıcıdır. Klavyeme meyve suyu dökmüştüm. Ardından bana kurutmam söylendi sosyalde. Kalorifer üzerinde bıraktım ama geç kalmışım. Meyve suyunu döktüğüm zaman doğru çalışıyordu sonrada B tuşunda takılmalar ve bazı tuşlar çalışmamaya başladı. Sanırım 1 ay sonra gitti emektar klavye. Kesinlikle görünüşe aldanma, buradaki arkadaşlarımızı dinle.
 
Yanlış bilgi değil ciddi sorun olsa ilk sıvı teması olduğu an olurdu yağsız kontak siprey yada selülozik tiner ile temizlenirse belki hasarsız atlatır.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı