Bilgisayarıma solucan girdi

Av'ler her virüsü tespit edebiliyor mu da hocam? Ne bu sinir stres? Önerilerini sunmuşlar alt tarafı?

Sinir mi? O zaman çok küçük bir virüs bile girse formatlayalım. Böyle bir sorunda ilk iş av olur eğer o çözemezse formatlanır. Her şeyin altına da format yazmayın.
 
Tespit eden zaten Kaspersky :) Daha dikkatli inceleyin cevap yazarken.

Asıl zararlı o değil, farklı bir işlemden kaynaklı olması gerekli. Zararlıyı engellemiş zaten formata filan gerek yok. AV kullanıyorsunuz zaten.
Ağda bağlı cihaz varsa onlara da Kaspersky yükleyip tam tarama yapın.
 
Sinir mi? O zaman çok küçük bir virüs bile girse formatlayalım. Böyle bir sorunda ilk iş av olur eğer o çözemezse formatlanır. Her şeyin altına da format yazmayın.
Ben diyorum ki her virüsü fark edebiliyorlar mı da böyle konuşuyorsun gelmiş hala ilk iş av olur diyor adamlar da av. kullanma diye bir şey dememiş format en rahatı olur demiş kardeşim benim, av. fark edemeyebilir diye.
 
Anakartı falan sökün, ve kasayı yıkayın, ama "worm" ise bu bahsettiğiniz, Kaspersky işi bitirmiş zaten, kaygıya gerek yok.
 
Ben diyorum ki her virüsü fark edebiliyorlar mı da böyle konuşuyorsun gelmiş hala ilk iş av olur diyor adamlar da av. Kullanma diye bir şey dememiş format en rahatı olur demiş kardeşim benim av. Fark edemeyebilir diye.

Hocam farkında mısınız virüsü tespit eden Kaspersky.
 
arkadaşlar çok korkuyorum bu gün her zamanki gibi oyun oynuyordum oyundan çıktıktan sonra Kaspersky virüs uyarısı vermeye başladı.
Şüpheli uygulama davarnışı tespit edildi.
Nesne silindi.
Geri yükleniyor kayıt defteri gibi uyarılar geldi.
Sildi fakat ben korkuyorum bu solucan nereden geldi.
Kayıt defterine kadar girmiş yani Steam'den yüklenen bir şeye uyarı vermesi çok garibime gitti ne yapacağım format atayım mı ne yapayım?

Kaspersky olmasa sistem gidecekmiş bir de bu solucanların networke girip diğer cihazları enfekte ettiğini duydum bu olur mu?
Bir de saat 15:00 da tespit edilmiş ben saat 15:00 da okuldaydım ve PC açık değildi.
Ne yapayım arkadaşlar silindi ama cumartesi format atsam bekleyene kadar bilgisayar bir şey olabilir mi? @24099 @ArdaFRKN @Kaspersky Kullanıcısı @Murat5038 @VirüsTemizleyici
Hocalarım nedir bunun anlamı.

Basit bir worm internet ile ilişiği kesin bu biraz olsun yavaşlatır sürekli virüs taramasına tabi tutun ortadan kalkar bir süre sonra hangi siteden ne indirdiyseniz yada e-posta veyahut başka bir yerden gelmiş olabilir kısaca internet ile ilişkili işlemler sonucunda yanlış bir kaynaktan gelen bir virüs. İnternet kapalı tutunuz bir süre sürekli tarama yaptırınız bir süre sonra kalkacaktır.
 

Geri
Yukarı