- Makaleler
- 1
İçinde fotoğraflarım vardı onlar için 500gb gibi büyük bir depolama alanı tutuyordum. Bütün hepsi gider
Yedeklemeniz gerek. Taşınabilir SSD disk alarak yedekleyebilirsiniz.
İçinde fotoğraflarım vardı onlar için 500gb gibi büyük bir depolama alanı tutuyordum. Bütün hepsi gider
İçinde fotoğraflarım vardı onlar için 500GB gibi büyük bir depolama alanı tutuyordum. Bütün hepsi gider
500 GB hangi Yerde Tutuyordun Hard Disk veya SSD mi yoksa C demiİçinde fotoğraflarım vardı onlar için 500gb gibi büyük bir depolama alanı tutuyordum. Bütün hepsi gider
Hard disk500 GB hangi Yerde Tutuyordun Hard Disk veya SSD mi yoksa C demi
O PC ye bulaşmaz değil mi?Hard Disk İ çıkar Başka Pc ye Tak
Bulaşabilir. Önerim yapmaman.O PC ye bulaşmaz değil mi?
Arkadaşların dediği gibi eğer trojan size tarama işlemini yaptıramıyorsa format atmak tek çareniz gibi gözüküyor.
O trojan fotolarınızı hackere gönderiyor. Hackerde bunlari satıyor güzel bir dolara. Bence Low level format atın.
Dana.exe nin dediği gibi bence direk Usb ile format atmalısın
Fotoğraflarım olmasa bende format atardım ama bir sürü fotoğraf varAynı sorunu bende yaşadım. Bilgisayar açıldığında direk chrome'dan başka sitelere yönlendiriyordu usb ile format atarak çözmüştüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.