Bilgisayarıma uzaktan biri giriyor olabilir!

Merhaba. Çıkan sesler genellikle farklı oluyor. Sizce bunu kesin anlama yöntemi var mı ve bunu nasıl engellerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara bağlanan biri var mı yok mu kesin öğrenme yöntemi var mı?

Bilgisayarınızın ağ ile olan tüm bağlantısını kesin (kablosuz veya kablolu) bilgisayarınızı bu şekilde kullanın eğer sesler devam ediyor ise fiziksel bir bağlantı (USB veya ses bağlantısı) temassızlık yapıyor veya yazılımsal hata veriyor olabilir. Eğer sesler internet yok iken kesiliyor ise virüs veya uzak bağlantı olabilir.

Bilgisayarlarımızın garip sesler çıkarması gayet normal. Belki virüs olmayan bu tarz bir solucan bilgisayarınıza yapışmış olabilir. Görev yöneticisi üzerinden bütün uygulamalar kapalıyken nelerin çalıştığını kontrol edin. Dikkatinizi çeken veya garip bir isme sahip uygulama varsa sonlandırın. Hiç bir işe yaramazsa da temiz bir formatla her şeyin kökünü temizleyin. Antivirüs dışında bunu öğrenebileceğiniz her hangi bir yazılım olduğunu düşünmüyorum. Aramızda istihbaratçı varsa o yardımcı olabilir belki :)

Merhaba. Çıkan sesler genellikle farklı oluyor. Sizce bunu kesin anlama yöntemi var mı ve bunu nasıl engellerim?

Kaspersky zararlı bulmadıysa büyük ihtimalle sorun olacağını düşünmüyorum. Ama şüpheleniyorsanız isterseniz rapor paylaşabilirsiniz. :)

Kaspersky zararlı bulmadıysa büyük ihtimalle sorun olacağını düşünmüyorum. Ama şüpheleniyorsanız isterseniz rapor paylaşabilirsiniz. :)

Merhaba. Ben internette hacker antivirüs programlarına yakalanmadan PC'yi ele geçirebilir diyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı