Çözüldü Bilgisayarıma virüs bulaşır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

technotech34

Attopat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Bilgisayarımı yeni sıfırladım ve Windows Defender aktif durumda üstüne bir de ESET internet Security indirdim sizce bu kadar güvenlik önlemine gerek var mı yoksa ESET'i sileyim mi?

ererererer.png

hhhhh.png

resim_2021-08-11_162625.png

Böyle bir sorun ile karşılaştım. Ne demek bu şimdi?

Çözüm
Çözüm
Son düzenleyen: Moderatör:
ESET yüklü olduğu için Defender devre dışı kalıyor. Sıkıntı olmaz. ESET güncel olsun yeterli. Hiçbir virüs programı %100 korur diye bir şey yok. Defender zaten tek başına yetersiz kalıyor.

İyi sosyaller. Bilgisayarımı yeni sıfırladım ve Windows Defender aktif durumda üstüne bir de ESET internet Security indirdim sizce bu kadar güvenlik önlemine gerek var mı yoksa ESET'i sileyim mi?

Eki Görüntüle 1134685

Eki Görüntüle 1134686

Eki Görüntüle 1134688

Böyle bir sorun ile karşılaştım. Ne demek bu şimdi?
Hocam yanlış bilmiyorsam AV programları Defender'ı iptal ediyor. Bir sıkıntı yok yani. Bir de ESET önermem. Kullanıcaksanız MalwareBytes veya Kaspersky yüklemenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı