Bilgisayarıma virüs mü girdi?

Intel E5550

HD 6570 1GB

4 GB RAM.

Gigabyte s2C anakart.
İşlemci zayıf olsa da, RAM Windows 7 -kullanıcı isminin altında öyle gözüküyor- için yeterli. Anti virüs yazılımı ile taramanı öneririm. Ek olarak @24099'ın yazdığı gibi HijackThisLog raporunu da paylaşman iyi olur.

Merhaba, şu an arkadaş bilgisayarıma 5-6 adet backdoor atmış. En azından öyle gözüküyor Kaspersky Premium trialda. Malwarebytes ile 26 dakikadır taratıyorum. Şu an 23 zararlı yazılım buldu ve devam da ediyor. Hijack log atacağım birazdan şimdi tekrar baktım 25 oldu Bitcoin miner koymuş PC'ye HD6570 ile ne kadar kazabilecekse hahaha optional Game hack diye bir şey var. Anlamadım 27 oldu şimdi de. Outbyte diye bir şeye ve driver packlerime virüs bulaştırmış. Çoğu appdata roaming kısmında.C diskine 2-3 tane koymuş trojan atmış 1 tane de Kaspersky'a yazılım silme yükledim. Program file X86'da bir şey buldu ve chrome.exe'yi sildi. Sanırsam Bitcoin miner'ına Chrome exe yazmış bir de malware AL3808228998 diye bir şey atmış. Onu da taradım ve Kaspersky ile sileceğim şimdi. Yardımlarınız için minnettarım.

adam utanmasa içtiği suyun boş şişesini bile gönderecekmiş DarkComet falan atmıs.devam ediyorum 32 tane buldu malwarebytes.şaşırtıcı olansa defender bulmamıs askljdsadlf
Merhabalar tekrardan. Malwarebyte sağ olsun dosyaları karantinaya aldım ve şimdi de silmeyi deneyeceğim. Fakat ilk başta backdoor darkcomet tarzı şeyler yazıyordu. Ben onları da sildim tekrardan backdoor ile bilgisayarıma erişme şansları var mıdır acaba, şimdi hijack log paylaşmak için indirme yapacağım. Yapmam gereken başka bir şey var mı?
Virüsten kurtuldum. Teşekkürler herkese yardımları için. 1GB ekran kartıyla mining yapmaya calısmıs bilgisayarda.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı