Bilgisayarıma virüs mü girdi?

gazwiez

Hectopat
Daha fazla  
Torrent'den dosya indirmek için Torrent'i indirmeye karar verdim. Torrent'i indirdikten sonra, masaüstü fotoğrafım gitti, Technopat ve discord oturumum kapandı. Bende Torrent'i sildim ve Kaspersky ile 2 hızlı tarama 1 tam tarama yapmama rağmen sonuç çıkmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Sadece Torrent adlı uygulamayı indirdiysen bundan kaynaklı bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Fakat Torrent uygulaması içinden dosyalar indirdiysen sıkıntı çıkabilir. O dosyaları sen ben gibi insanlar paylaşıyor yani tamamen public.

Torrent'den dosya indirmek için Torrent'i indirmeye karar verdim. Torrent'i indirdikten sonra, masaüstü fotoğrafım gitti, Technopat ve Discord oturumum kapandı. Bende Torrent'i sildim ve Kaspersky ile 2 hızlı tarama 1 tam tarama yapmama rağmen sonuç çıkmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Çıkmadıysa virüs yoktur Kaspersky en güvenli virüs programı bende kullanıyorum.

Hocam sadece Torrent'i indirdim
Sadece Torrent adlı uygulamayı indirdiysen bundan kaynaklı bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Fakat Torrent uygulaması içinden dosyalar indirdiysen sıkıntı çıkabilir. O dosyaları sen ben gibi insanlar paylaşıyor yani tamamen public.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı