Bilgisayarımda böcek var

FPS'imi düşürür mü, bir zararı olur mu?

FPS'imi düşürür mü, soğutma bloğuna girebilirler sadece.

Soğutma blogundan ölseler dahi çıkarlar mı o kuvvet ile.

Ölen böcek ne kuvveti gösterecek hocam çıkmak için, bilgisayarınız high-end gibi kapalı bir sistem değil ise içini açıp üfleyin biraz, garanti olur.

Ölen böcek ne kuvveti gösterecek hocam çıkmak için, bilgisayarınız high-end gibi kapalı bir sistem değil ise içini açıp üfleyin biraz, garanti olur.

Laptop bu abi, soğutma bloğuna girmislerdir maksimum soğutma blogu doğrudan fana gidiyorsa evet girmislerdir bence şu an. Tam güçte The Forest oynuyorum. 70° gebermislerdir herhalde.

Sıcaklıktan dolayı kendileri çıkar zaten, çıkmazlarsa içeride pişmiş böcek olurlar.

Üreme ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ofiste temizlediğim masaüstü kasadan küçük fare ölüsü ile kıllı bacaklı el kadar tarantula çıkmıştı. Tineri bir koydum ters takla olmuştu sonra dışarı havayla fırlatmıştım bir şey olmaz küçücük böcekten sıcaklıkla ve fan parçalar atar.

Hocam sizin ofis Avustralya'da herhalde tarantula filan.

Laptop bu abi, soğutma bloğuna girmislerdir maksimum soğutma blogu doğrudan fana gidiyorsa evet girmislerdir bence şu an tam güçte The Forest oynuyorum. 70° gebermislerdir herhalde.

Üreme ihtimali var mı?

Tamam bende laptop için dedim zaten içini açın çok zor açılan bir kasa yapısı yok ise, temizleyin sizde rahat etmiş olursunuz.

Ofiste temizlediğim masaüstü kasadan küçük fare ölüsü ile kıllı bacaklı el kadar tarantula çıkmıştı. Tineri bir koydum ters takla olmuştu sonra dışarı havayla fırlatmıştım bir şey olmaz küçücük böcekten sıcaklıkla ve fan parçalar atar.

Hocam sizin ofis herhalde Avustralya'da🤣

Hocam sizin ofis Avustralya'da herhalde tarantula filan.

Tamam bende laptop için dedim zaten içini açın çok zor açılan bir kasa yapısı yok ise, temizleyin sizde rahat etmiş olursunuz.

Hocam sizin ofis herhalde Avustralya'da🤣

Muğla marmaristeydi örümcek türü fazla içmeler tarafında ormana yakın olabilir böyle şeyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı