Paul Walker
Kilopat
Daha fazla
Çok canice ama normal geliyor.
FPS'imi düşürür mü, bir zararı olur mu?
FPS'imi düşürür mü, soğutma bloğuna girebilirler sadece.
Soğutma blogundan ölseler dahi çıkarlar mı o kuvvet ile.
Ölen böcek ne kuvveti gösterecek hocam çıkmak için, bilgisayarınız high-end gibi kapalı bir sistem değil ise içini açıp üfleyin biraz, garanti olur.
Sıcaklıktan dolayı kendileri çıkar zaten, çıkmazlarsa içeride pişmiş böcek olurlar.
Ofiste temizlediğim masaüstü kasadan küçük fare ölüsü ile kıllı bacaklı el kadar tarantula çıkmıştı. Tineri bir koydum ters takla olmuştu sonra dışarı havayla fırlatmıştım bir şey olmaz küçücük böcekten sıcaklıkla ve fan parçalar atar.
Kasa ne zamandır kirliydi.
Ofiste temizlediğim masaüstü kasadan küçük fare ölüsü ile kıllı bacaklı el kadar tarantula çıkmıştı. Tineri bir koydum ters takla olmuştu sonra dışarı havayla fırlatmıştım bir şey olmaz küçücük böcekten sıcaklıkla ve fan parçalar atar.
Laptop bu abi, soğutma bloğuna girmislerdir maksimum soğutma blogu doğrudan fana gidiyorsa evet girmislerdir bence şu an tam güçte The Forest oynuyorum. 70° gebermislerdir herhalde.
Üreme ihtimali var mı?
Hocam sizin ofis Avustralya'da herhalde tarantula filan.
Tamam bende laptop için dedim zaten içini açın çok zor açılan bir kasa yapısı yok ise, temizleyin sizde rahat etmiş olursunuz.
Hocam sizin ofis herhalde Avustralya'da![]()
i5 650 tabanlı bir sistemdi en son 2014'te tozunu almışlar bu olayda geçen sene başıma geldi yani 8 yıldır ellenmemiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.