Çözüldü Bilgisayarımda keylogger var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Denedim yine aynı sıkıntı. Format mı önerirsiniz?

Anti virüs programı bir şey bulamazsa veya YouTube'daki videolar yardımcı olamazsa format önerebilirim. Windows'unuz orijinal mi driverlarınız güncel mi mousunuzun yazılımı varsa kurdunuz mu? Her şey tamamsa ve sorun çözülmediyse USB ile temiz bir format öneririm.
Arkadaşlar bazne masaüstüne sağtık veya soltık yapıyorum ama algılamıyor. Bilgisayarımda keylogger var hissine kapıldım. Nasıl bulabilirim? Veya silebilirim, varsa.

Sistemi Windows Defender ile tam tarama yapın bulamaz ise Kaspersky Security Cloud Free ile tam tarama yapın büyük ihtimalle varsa bulacaklardır.

Sistemi Windows Defender ile tam tarama yapın bulamaz ise Kaspersky Security Cloud Free ile tam tarama yapın büyük ihtimalle varsa bulacaklardır.

Bitdefender var. Ben kodlarla Windows Defender'i silmiştim. Bit Defender ile tarasam olur mu?

Keylogger klavyeyi takip eden bir virüs dür tıklamayı etkileyen bir keylogger olduğunu düşünmüyorum görev yöneticisi açılıyorumu bir kontrol et Kaspersky ile virüs taraması yap.

Keylogger klavyeyi takip eden bir virüs dür tıklamayı etkileyen bir keylogger olduğunu düşünmüyorum görev yöneticisi açılıyorumu bir kontrol et Kaspersky ile virüs taraması yap.
Keylogger klavye basılan tuş + fare ile nereye tıklandığını takip eden zararlı bir yazılımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…