Bilgisayarımda virüs olduğundan şüpheleniyorum

adama yanlış bilgi veriyorlar sadece yardımcı olmaya çalıştım bilgisayara virüs bulaştığı zaman uygulama kullanarak silindiğini sanıyorlar yanlış bilgi veriyorlar ve uygulamalar virüsü tespit edemiyor ki silsin
Kanka dalga mı geçiyorsun? Sisteme dağılan binlerce virüsü manuel mi sileceksin? Bir şey bilmeden asıl yanlış bilgiyi sen veriyorsun.

Benim pc ye bir ara proxy virüs girmişti. Ne yaparsam yapayım hiçbir program virüsü tespit edemiyordu. Ama pc yi açtığımda proxy ayarlarında kendi ara sunucusunu ayarlıyordu. Pcyi tarattım her şeyi yaptım ama bunu pc virüs olarak algılamıyordu. Sanki ben elimle ara sunucu kullanıyorum gibi. Bazen virüs programları bu tarz virüsleri göremiyor ben hesaplarıma erişilmeye çalışıldığında fark ettim hemen sonrasında virüs programları ile halledemeyince format attım en temizi format atmak.

Kanka dalga mı geçiyorsun? Sisteme dağılan binlerce virüsü manuel mi sileceksin? Bir şey bilmeden asıl yanlış bilgiyi sen veriyorsun.
bilgisayara virüs bulaşırsa el ile silemezsin uygulama hiçbir işe yaramaz format atıcaksın bunu 10 yaşındaki çocuğa söylesen bilir

Benim pc ye bir ara proxy virüs girmişti. Ne yaparsam yapayım hiçbir program virüsü tespit edemiyordu. Ama pc yi açtığımda proxy ayarlarında kendi ara sunucusunu ayarlıyordu. Pcyi tarattım her şeyi yaptım ama bunu pc virüs olarak algılamıyordu. Sanki ben elimle ara sunucu kullanıyorum gibi. Bazen virüs programları bu tarz virüsleri göremiyor ben hesaplarıma erişilmeye çalışıldığında fark ettim hemen sonrasında virüs programları ile halledemeyince format attım en temizi format atmak.
alın bunu okuyun arkadaşlar virüsü uygulama tespit edemez sizin uygulamalarınız sildiğiniz oyunlardaki gereksiz kalan dosyaları falan temizler sizde virüs sanar kendizini hacker oldum sanarsınız

Bilgisayara virüs bulaşırsa el ile silemezsin uygulama hiçbir işe yaramaz format atacaksın bunu 10 yaşındaki çocuğa söylesen bilir.

Alın bunu okuyun arkadaşlar virüsü uygulama tespit edemez sizin uygulamalarınız sildiğiniz oyunlardaki gereksiz kalan dosyaları falan temizler sizde virüs sanar kendizini hacker oldum sanarsınız.

Tamam, siz bu kafayla devam edin. Bilip bilmeden de millete yanlış bilgi veriyor demeyin. Biz burada bir yerlerimizden uydurmuyoruz bu bilgileri. Araştırın öğrenin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı