Bilgisayarımda virüs olduğunu nasıl anlarım?

Koruma ve tarama olarak gayet iyi bir antivirüs ama, özel dosya taraması yaptığımda virüs buldu ondan önce tam tarama yaptığımda taramamıştı PC'yi yavaşlatmıyor kastırmıyor masaüstü düzenleyicisi dışında.

Neye dayanarak en iyi?

Benim puanım 10/8 ayrıca Virtual box üzerinden testler yaptım memz gibi virüsleri yenebildi çok geç kalmadıysan.

ESET'i neden kaldırmayı deniyorsunuz? Malwarebytes'ın indirilmesine izin vermiyor mu? Malwarebytes Anti-Virüs olarak iyi değil ancak tarama konusunda bence en iyisi. Yani onu Anti-Virüs olarak kullanmayın ESET ile devam edin.

ESET'i kaldırdım şimdi. Kaldırmak istiyordum bayağıdır. Kaspersky'den çok memunnum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim puanım 10/8 ayrıca Virtualbox üzerinden testler yaptım Memz gibi virüsleri yenebildi çok geç kalmadıysan.
Memz ne zaman antivirüs değerlendirme kriterlerinden birisi oldu bilmiyorum. Öylesine yapılmış bir zararlı.

Konu sahibine de gelecek olursak Kali Linux ISO dosyası içindeki hack araçlarını tespit etmiş. Korkuyorsan bu işlere hiç girme ayrıca sadece programlama ile uğraşan birisi için Kali gereksiz.

Hitman Pro veya Kaspersky ile tarama yapın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı