Bilgisayarımda virüs olduğunu nasıl anlarım?

Açıkça crack bir dosya yüklediyse kesnilikle vardır. Kimse o kadar cracklamaya uğraşıp bedavaya ekmeğini yedirmez.
Formata gerek yok. Arkadaşın internet hızı yavaş olabilir ve yüklü bir sürü oyunu olabilir zaten bundan çekiniyorlar genelde.

Genelde cracki düzgün yapan siteler bağışlar ve reklamlar yoluyla geçiniyor zaten o sitede reklam ve bağış kısımları yoksa o siteden uzak durmanızı öneririm.

Ayrıca çoğu korsan dosyanın içinde virüs olsa bile antivirüsler çok rahat engelleyebiliyor.

Bu arada dediğinize bir yandan katılıyorum kimse babasının hayrına iş yapmaz.

Formata gerek yok. Arkadaşın internet hızı yavaş olabilir ve yüklü bir sürü oyunu olabilir zaten bundan çekiniyorlar genelde.

Genelde cracki düzgün yapan siteler bağışlar ve reklamlar yoluyla geçiniyor zaten o sitede reklam ve bağış kısımları yoksa o siteden uzak durmanızı öneririm.

Ayrıca çoğu korsan dosyanın içinde virüs olsa bile antivirüsler çok rahat engelleyebiliyor.

Bu arada dediğinize bir yandan katılıyorum kimse babasının hayrına iş yapmaz.

Evet çok haklısın bu arada Norton işini hala çözemedim galiba chomar Anti-Virüs kurulumunda sıkıntı var çünkü PC'ye ESET'i kurabildim.

Açıkça crack bir dosya yüklediyse kesnilikle vardır. Kimse o kadar cracklamaya uğraşıp bedavaya ekmeğini yedirmez.

Kesin vardır deyip insanların günahını almayın. Tavsiyem ispatlayamadığınız bir şeye kesin demeyin.

Konuya dönecek olursak zaten yapılması gereken şeyler söylenmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı