Bilgisayarımdaki bütün dosyalar mmpa uzlantılı oldu

Bende de buna benzer bir şey olmuştu ve bir sürü yöntem, program denememe rağmen hiçbir şekilde geri kurtaramadım dosyaları.

İfadeler: nih

Denedim olmadi.
Caspersky deneme sürümü kullanarak PC'yi tarayın.

Ikidebir temizle diyor temizliyorum yeniden baslat diyor 5 kere yaptim ayni şey devam ediyor.

@AnDyLoW

Malwarebytes indirip tarama yapmayı deneyin ama unutmayın, virüsün silinmesi dosyaları kurtarmayacak. Bilgisayarınıza format atmanızı şiddetle öneriyorum.

Konuyu okuyun. Uygun isen ilerleyen günlerde çözülür değilsen de konuda belirttik.
Dosyalarım önemli değil dersen de format atabilirsin.

Maalesef fidye virüsü yemişsiniz ve çoğu fidye virüsünün de halen çaresi bulunamadı. Güvenilir olmayan sitelerden bu yüzden bir şey indirmeyin hocam. Bana da bir kez bulaştı. 200 GB'lık oyun arşivim ve 4 TB'lık fotoğraf arşivim silindi. Sevdiklerinizi bir daha göremeyecek olmanız içinizi yakıyor daha çok. Size önerim, diski bir yere kopyalayın, bir gün çaresi bulununca temizletirsiniz diskinizi.

Konunuz nerede? Sildiniz mi dosyaları?
Yeni konu açmadım, zaten fidye virüsleri hakkında bir bilgim vardı. Kimsenin bendeki virüse yardım edemeyeceğini biliyordum. Dosyalarıma gelecek olursak, diskin tamamını bir klasöre aldım ve rar dosyasına dönüştürüp başka bir harici belleğe depoladım. Belki gelecekte bu virüsün çaresi bulunur. O'ndan geriye sadece telefonumun arka plan fotoğrafı kaldı diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…