Şunları deneyin, @Murat5038'in konusunda görmüştüm:
![]()
Emsisoft: Free Ransomware Decryption Tools
Free ransomware decryption tools by Emsisoft. Unlock your files without paying the ransom.www.emsisoft.com
Caspersky deneme sürümü kullanarak PC'yi tarayın.
Konunuz nerede? Sildiniz mi dosyaları?Bana da bir kez bulaştı. 200 GB'lık oyun arşivim ve 4 TB'lık fotoğraf arşivim silindi.
Yeni konu açmadım, zaten fidye virüsleri hakkında bir bilgim vardı. Kimsenin bendeki virüse yardım edemeyeceğini biliyordum. Dosyalarıma gelecek olursak, diskin tamamını bir klasöre aldım ve rar dosyasına dönüştürüp başka bir harici belleğe depoladım. Belki gelecekte bu virüsün çaresi bulunur. O'ndan geriye sadece telefonumun arka plan fotoğrafı kaldı diyebilirim.Konunuz nerede? Sildiniz mi dosyaları?
Bu emin olduğunuz zararlı ne o zaman? Varyant hangisi madem bilginiz var?Kimsenin bendeki virüse yardım edemeyeceğini biliyordum.
Sorunuzu tekrarlayabilir misiniz? Tam olarak anlayamadım.Bu emin olduğunuz zararlı ne o zaman? Varyant hangisi madem bilginiz var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.