Bilgisayarımı birisi kontrol etti

mertdzgn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba koltukta otururken mouse imleci bir anda hareket etmeye başladı. Mouseyi havaya kaldırdım yine hareket etti. Sonra PC'yi kapattım gridinsoft ile tarama yaptım bir virüs bulamadı dedi ama şüpheliyim. Biri kontrol ediyor olma ihtimali var mı? Yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba koltukta otururken mouse imleci bir anda hareket etmeye başladı. Mouseyi havaya kaldırdım yine hareket etti. Sonra PC'yi kapattım gridinsoft ile tarama yaptım bir virüs bulamadı dedi ama şüpheliyim. Biri kontrol ediyor olma ihtimali var mı? Yardımcı olun.

Faren kablosuzsa pili bitiyordur pillerini değiştir benimki de pili bitince öyle delleniyor.

Belirli bir yere gitmeye çalıştı mı yoksa titreme tarzı bir şey miydi? Mouse sensörünüz bozulmuş olabilir uzun süredir kullanıyorsanız. Bende çok yaşadım o durumu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirli bir yere gitmeye çalıştı mı yoksa titreme tarzı birşey miydi mouse sensörünüz bozulmuş olabilir uzun süredir kullanıyorsanız bende çok yaşadım o durumu.

Koltuğun üstünde belki dellenmiş olabilir şimdi karpesky mi ne onu yükleyeceğim sonucu atarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı