Bilgisayarımı bluetooth ile televizyona nasıl bağlayabilirim?

• Konuyu başlatan trosy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 917

trosy

Decapat
Merhaba, televizyonu bir monitör gibi kullanarak bilgisayarıma Bluetooth ile bağlamak istiyorum. Yani PlayStation gibi oynamak istiyorum. Bilgisayarımda Bluetooth özelliği yok ama TP-Link Bluetooth alıcısı alacağım. Hani ne gibi problemler olur? Bluetooth alıcısı ile bağlarsam gecikme sorunu olur mu? Gamepad ile oynayacağım.

Kablosuz bağlantı Bluetooth ile PC üzerinden görmedim. Ayarlar üzerinden Cihazlar üzerinden Bluetooth ve Diğer Cihazlar üzerinden gözüküyor. Bir de Mirecast desteği yoksa da olmuyor. Kaliteli bir Wi-Fi bağlantısı varsa daha iyi olur.

Kablosuz bağlantı Bluetooth ile PC üzerinden görmedim. Ayarlar üzerinden Cihazlar üzerinden Bluetooth ve Diğer Cihazlar üzerinden gözüküyor. Bir de Mirecast desteği yoksa da olmuyor. Kaliteli bir Wi-Fi bağlantısı varsa daha iyi olur.

Tam olarak nasıl yapıcam acaba, Wi-Fi'm iyi. Bilgisayarım masaüstü onun ekranını yansıtmak istiyorum.

PC özellikleri nedir? Aynı ağ üzerinden bağlı ise dediğim gibi Ayarlar/Cihazlar/Bluetooth ve Başka Cihazlar kısmında gözükmesi lazım. Yine dediğim gibi Mirecast desteği yoksa da olmayabilir.

PC özellikleri nedir? Aynı ağ üzerinden bağlı ise dediğim gibi Ayarlar/Cihazlar/Bluetooth ve başka cihazlar kısmında gözükmesi lazım. Yine dediğim gibi mirecast desteği yoksa da olmayabilir.

Diğer cihazlarda gözüküyor ama tam olarak nasıl bağlanacağım üzerine tıkladığımda bağlantıyı kaldır diyor sadece. Mirecast nasıl anlayabilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı