Bilgisayarımı derslere çalışmak için kaldırmalı mıyım?

snbaye0

Decapat
Daha fazla  
Selam, 9. sınıfım ve sınavlarım ortalama geçti. 4-5 dersten sözlüler hariç 50 altı aldım. Derslerime odaklanmak için bilgisayarımı kaldırmak istiyorum ama zaten fazla oynamıyorum. Günde 1-1.30 saat civarı oynuyorum. Sizce kaldırmalı mıyım? Derslerime gerçekten engel mi?
Not: Genelde telefonla çok oynuyorum ve sosyal medyada takılıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, 9. sınıfım ve sınavlarım ortalama geçti. 4-5 dersten sözlüler hariç 50 altı aldım. Derslerime odaklanmak için bilgisayarımı kaldırmak istiyorum ama zaten fazla oynamıyorum. Günde 1-1.30 saat civarı oynuyorum. Sizce kaldırmalı mıyım? Derslerime gerçekten engel mi?
Not: Genelde telefonla çok oynuyorum ve sosyal medyada takılıyorum.

Önceliği dersine vermeni öneririm önce mesela eğer kahvaltıdan sonra oyun oynuyorsan kahvaltıdan sonra dersini çalış sonra tekrarını yap önemli işlerini önce bitir sonra bilgisayar oynamaya başla bilgisayarla çok bir bağın yok gibi zaten bilgisayarı kaldırsan bu sefer o vakiti telefonunda geçireceksin.

Sınav zamanı kaldır dikkatini dağıtır bilgisayar zaten toplasan 30-40 gün kalmış dönem bitimine sömestrda dibine vurursun bilgisayarın sınavlarına çalış telefona da çok bakma.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı