Bilgisayarımı Windows 8.1 yapmalı mıyım?

Kadirefe08

Hectopat
Daha fazla  
Neredeyse 2 yıldır Windows 7 laptopumu kullanıyorum ve artık sıkıldım sizce 8.1'e geçmeli miyim? Bu arada elimde flash vb. aygıtlar yok USB'siz kurulum varsa yazabilir misiniz?

Bence şuan Windows 10 Windows 8'e göre daha az sistem istiyor.

Ayrıca güncelleme aldığı için daha stabil kalıyor.
Güncelleme konularına girmiyorum şahsen güncellemeler zaten bilgisayarım pert patates pc olduğu için güncelleme yüklemem genellikle
Bi ara windows 7 olan malum pcmizi windows 10 a geçirmiştim sl perf çalışması idi. İlk başlarda iyi gidiyordu fakat ilerledikçe performans düşüşleri başladı chrome bile girmiyordu kısacası windows 8.1 den memnunum

Bilgisayarcıya Windows 10 kur demiştim temizliğini yaptırdığım zaman Windows 10 olmuyor dedi o yüzden 8.1'i sundum.

Bilgisayarcıya Windows 10 kur demiştim temizliğini yaptırdığım zaman Windows 10 olmuyor dedi o yüzden 8.1'i sundum.
windows 10 olmuyor mu bilgisayarcının elinde olmadığı için falan demiştir bilgisayarının özellikleri neler ki
Benim 13 yıllık külüstür bile kaldırıyorsa

Eeee bendede var bir külüstür Windows'un uygulamasında 13 yılı doldurmuş yazıyor bios pilini çıkartınca anakartta 2002 yazıyor ama Windows 10'u cayır cayır açıyor valla oyun sunucusu kuruyorum cayır cayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…