Bilgisayarımı Windows 8.1 yapmalı mıyım?

Kadirefe08

Hectopat
Daha fazla  
Neredeyse 2 yıldır Windows 7 laptopumu kullanıyorum ve artık sıkıldım sizce 8.1'e geçmeli miyim? Bu arada elimde flash vb. aygıtlar yok USB'siz kurulum varsa yazabilir misiniz?

8 GB RAM
240 GB SATA 3 SSD
Intel i5 2. nesil işlemci
İnvidia GeForce GT 540M 2 GB ekran kartı
Bilgisayarı ne için kullanıyorsun? Gündelik, basit işler için ise Windows 10 Home olur.

USB'siz kurulum varsa yazabilir misiniz?
USB ile kurulum en esen yoldur. Diğer yolları önermiyorum.

Windows 8.1 kullanıyorum en iyi Windows sürümlerinden biride 8.1 bana göre beğenmeyenler olmuş şöyle düşünelim sistemimiz kötü ama Windows 10 güncelleştirme alıyor diye ona geçip kasa kasa oyun oynamak ister miydin? Bence istemezdin.

Bilgisayarı ne için kullanıyorsun? Gündelik, basit işler için ise Windows 10 Home olur.

USB ile kurulum en esen yoldur. Diğer yolları önermiyorum.

Minecraft LoL gibi oyunlar oynuyorum.

Neredeyse 2 yıldır Windows 7 laptopumu kullanıyorum ve artık sıkıldım sizce 8.1'e geçmeli miyim? Bu arada elimde flash vb. aygıtlar yok USB'siz kurulum varsa yazabilir misiniz?

Bence geçmelisin.

Hızlılık performans ve windows 7 üzerinde yeni programların çalıştırılmamasına yakınıyorsan kinghazenin hazırladığı windows 8.1 pro perf öneririm 12 yıllık win7 laptopu ayağa kaldırdı fakat benim pc iyi diyorsan Windows 10 girersin sen bilirsin
Technopat üyeleri zaten Modifiyeli Windows'u önermiyor içinde ne olduğunu bilemeyiz

Windows 8 güncelleme almaya devam ediyor mu?
12 ocak 2016'ya kadar olan tüm güncellemeler mevcuttur
Daha güncelleme almıyor bundan sonrası için!

W10 Home'a geçebilirsiniz bu sistemle.
Yok 2.nesil işlemciyle kasar çöker
8.1 hem hızlı boot ediyor 5-6 saniyede masaüstüne geliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı