Bilgisayarımın ayarlarını yapıp bana geri yollar mısınız ?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Polis
@Ali Güngör @Recep Baltaş Sevgili dostlarım,
Yazın aldığım oyun laptop'umda gerekli ayarları driverları doğru düzgün yükleyemeyip bağzı şeyleri tam yapamadığımı düşünüyorum. Win 10 home premium yüklüydü win8.1 yükledim ama memnun değilim. Fakat bilgisayarda birşeyleri yanlış yaptım muhtemel ki tam performans alamıyorum aynı özellikteki bilgisayarları olan insanlar çok daha büyük oranda performans alıyorlar. Bu yüzden size göndersem format atıp tüm ayarları yapsanız ondan sonra bilgisayarımı incelesiniz benchmark testi gibi testler yapsanız olur mu acaba ? Lütfen yardımcı olun sağlıcakla.

ASUS ROG G501VW Özellikler -
1TB HDD 128GB SSD GTX960M 4GB GPU i76700hq İşlemci 3.5 GHZ

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ali Güngör @Recep Baltaş Sevgili dostlarım,
Yazın aldığım oyun laptop'umda gerekli ayarları driverları doğru düzgün yükleyemeyip bağzı şeyleri tam yapamadığımı düşünüyorum. Win 10 home premium yüklüydü win8.1 yükledim ama memnun değilim. Fakat bilgisayarda birşeyleri yanlış yaptım muhtemel ki tam performans alamıyorum aynı özellikteki bilgisayarları olan insanlar çok daha büyük oranda performans alıyorlar. Bu yüzden size göndersem format atıp tüm ayarları yapsanız ondan sonra bilgisayarımı incelesiniz benchmark testi gibi testler yapsanız olur mu acaba ? Lütfen yardımcı olun sağlıcakla.

ASUS ROG G501VW Özellikler -
1TB HDD 128GB SSD GTX960M 4GB GPU i76700hq İşlemci 3.5 GHZ
Şöyle söyleyeyim, bu sitenin kurulma amacı insanları bilgilendirmek ve tecrübe sahibi etmektir. Senin işini onlar yaptıktan sonra ne anlamı kalacak bilginin? Sen bize sorununu yazacaksın ve bizde sana sorununu çözme yolları arayacağız. Sende uygulayacaksın. Sorunlar bu şekilde çözülür. Kendi emeğinle ve kendin kurcalayarak sorunu çözeceksin. Her seferinde aynı sorun için adamlara mı göndereceksin?

Şöyle söyleyeyim, bu sitenin kurulma amacı insanları bilgilendirmek ve tecrübe sahibi etmektir. Senin işini onlar yaptıktan sonra ne anlamı kalacak bilginin? Sen bize sorununu yazacaksın ve bizde sana sorununu çözme yolları arayacağız. Sende uygulayacaksın. Sorunlar bu şekilde çözülür. Kendi emeğinle ve kendin kurcalayarak sorunu çözeceksin. Her seferinde aynı sorun için adamlara mı göndereceksin?
Arkadaş buna karşılık onlara ürünü inceleme fırsatı veriyor fakat.

Windows 10'un en güncel sürümünü kullanıyor, tavsiye ediyoruz. DirectX 12 başta olmak üzere sürücü güncellemeleri ve diğer yenilikler önemli. İnceleme teklifi için çok teşekkürler ancak kabul edemiyoruz. Size tavsiyem dediğim gibi güncellemelerinizi yapın rahat edin: ROG G501VW | ROG - Republic Of Gamers | ASUS Global

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı