Bilgisayarımın Çok Fazla Sorunu Var

Anti-You

Hectopat
Daha fazla  
2010'dan beri kullandığım bilgisayarım, daha ilk günden BSOD gibi sorunları vardı. Format attım. Düzeldi, 2 ay gibi bir süre sonra aynı sorun bir çok kez oldu. Yine format attım. 2013 yılına kadar sorun görülmedi. Ancak en sonunda internet bağlı olmasına rağmen bağlantı olmamasının (Bağlı gözüküyor) . Oyun oynarken cızırtı verip donması, yine BSOD, ani resetlemeler, oyunu aniden kapatması, düşük RAM, düşük ekran kartı, düşük işlemci.
Sizce bu bilgisayarı atmanın zamanı geldi mi ?

@Silinen üye açıkçası bilgisayarı genelde oyun amaçlı veya eğlence amaçlı kullanıyorum. Parçaları satarak değerlendirmeyi düşünmüştüm ama bakan bile olmadı. Anakart değiştirmeyi deneyeceğim.

Aslında ben de "Ana kartı değiştirmeyi deneyeceğim" yazarken ondan önce ana kartı değiştirmenin bir faydası olmayacağını yazacaktım. Ama kabalık etmek istemediğim için yazmadım. En iyisi masaüstünden kurtulup parçaları satmayı tekrar deneyerek 1800 TL'ye yeni bir tane leptop en iyisi olacak. Teşekkürler.

Pekala, yeni bir PC almam gerekiyor. Toplama yapsam bile kurtarmaz. İlginiz için teşekkürler. Peki RAM veya işlemciler ?

Yeni pc almak yerine toplamak daha uygun bir yol olur.
Forumda var yada youtube de uygun butçeli pc toplama yaz technopat'ın paylaştığı video var ali abiyle recep abi görürsün orada.
Ben o videodan yararlandım birkac değişiklik yaptım topladım sistemi.
1500 liraya toplarsın 5 sene idare edecek bir pc kolay gelsin :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı