Bilgisayarımın güç kaynağı patladı

Fotoğraf hariç asla inanmayacağım bir şey. PSU nasıl patlayıp tekrar çalışabilir?

Bazı PSU patlamaları PSU'yu bozmaz çalışmaya devam eder size de öyle olmuş 1 sene önce başıma gelmişti taşınırken fişi taktım güç tuşuna bastım ve ufak bir patlama sesi sonrası biraz koku geldi biraz bekleyip tekrar çalıştırdım ve normal şekilde çalışıyordu o zaman kullandığım PSU Aerocool KCAS 600w modeliydi ve en az 6-7 yıllık bir PSU idi. İç bileşenlerden normal çalışmasına etki etmeyen yardımcı elemanlar bozulabiliyor fakat cihaz normal çalışıyor ancak bir sonraki başına gelebilecek elektrik kesintisine, voltaj düşüklüğüne falan daha dayanıksız hale geliyor. Gidip kaliteli bir PSU ile değiştirin daha fazla riske sokmayın.

Hocam psu patlamadıysa bile en kısa zamanda değişin. 80+ silver veya üstü bir psu alın. Ben de frisby kullanıyordum fırsatı bulduğum gibi nzxt ye geçtim. Ayrıca bir daha açmaya çalışmayın sakın. Tüm sistemi patlatmaya niyetiniz yoktur herhalde.

Artı -1 Eksi
Kanıt atar mısınız? Yeni açılan hesap+yalan olma ihtimali yüksek olan bir şey. Yüksek ihtimalle troll konu.

Yeni açılmakla alakası yok birisinin sorunu oluyor ve forumlara daha önce kayıt olmamış sormak için normal bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…