Bilgisayarımın verimliliği nasıl artırılır?

Driver güncellemeleri, kasa temizliği.

Ayrıca buna kesinlikle bakmanızı öneririm.

SSD yoksa, SSD almanızı öneririm.

Bu rehberi uygulamanızı öneririm.

Donanımsal olarak PC'nizi yükseltebilirsiniz. Eğer para yoksa bilgisayarı yüksek performans moduna alın. ReadyBoost yapın. Disk birleştirin. Disk temizleme yapın. En temel vermimlilik arttıran teknikler bunlardır. Bir de en iyi performans için görüntü ayarı yapın. Sanal bellek de atamayı unutmayın.

Basitçe bilgisayarınızın en iyi çalışacağı işletim sistemini kullanın, sürücüleri güncel tutun, bilgisayarınızı güzel soğutun, genellikle laptoplarda ısınma sorunu oluyor, gereksiz oyun ve uygulama yüklemeyin, yüklü olanlardan kullanmadıklarınızı kaldırın. Bütçeniz yetiyorsa SSD satın almak da işinize yarayacaktır.

Donanımsal olarak PC'nizi yükseltebilirsiniz. Eğer para yoksa bilgisayarı yüksek performans moduna alın. ReadyBoost yapın. Disk birleştirin. Disk temizleme yapın. En temel vermimlilik arttıran teknikler bunlardır. Bir de en iyi performans için görüntü ayarı yapın. Sanal bellek de atamayı unutmayın.

Yüksek Performans'a almasını önermiyorum. İşlemci ve GPU içindeki akıllı güç tasarrufu özelliklerini devre dışı bırakıyor ve performans vermiyor.

Yüksek Performans'a almasını önermiyorum. İşlemci ve GPU içindeki akıllı güç tasarrufu özelliklerini devre dışı bırakıyor ve performans vermiyor.
Sadece laptoplarda oluyor diye biliyorum. Masaüstünde de aynıysa birşey diyemem. Kendim laptop kullanıcısıyım. Yanlış bilgilendirme yapmayayım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı