Bilgisayarın 3 gün açık kalması

Aydın'da İş yerimiz 24 saat açık bir laptop vardı bozuldu sonra ekran kartı artık eskimiş oyun açmayan 635M ekran kartlı MSI laptop vardı bunu iş yerine koyduk iş için kullandığımızdan laptop tam 2 yıldır gece gündüz çalıştığı halde bozulmadı hala çalışıyor. İçini açtım tozunu almak için tozlanma bile olmamıştı. Yıllarca açık kalabilir. Sorun olmaz.
Tedaş gibi iş yerlerinde çalışan bilgisayarlar var 24 saat açık yıllarca çalışıyor.

Arkadaşlar merhaba ben bir şey merak ediyorum ben yeni bir bilgisayar aldım sıfır. Daha kullanalı 2 gün oldu, GTA 5 indirmek istiyorum. Başlığa 3 gün yazdım ama maksimum belki 3 gün sürer diye yazdım.
Bilgisayarım 3 gün açık kalsa bir sıkıntı yaratır mı? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Sistem.
Ryzen 3 3100
BIOSTAR B450MH.
GTX1650 Super
16 GB RAM.
240GB SSD.
1TB HDD.
PSU iyiyse çok sıkıntı olmayacaktır. Ben power boost ile 1 haftadır açık bıraktım. Evet o C4'le oynamayı severim biraz ses ve koku var:)

Arkadaşlar peki uyku moduna almamsı uyku modunu kapatıp guc tasarrufu moduna almayı dusundum monıtoru kapatırım kasa calısır dogru dusunmusmuyum ?

3 Günden sorun çıkmaz. Zaten sistem düşük bir sistem değil ki bu ekran kartı veya işlemcisinde sorun olanları ilgilendirir.

Bilgisayarlar açık kalmak üzere üretildi zaten masaüstü yoksa laptoplar kullanılırdı hep. Ama tek zararı elektriğe olur. Biraz fazla gelir. Ama 3 günde çoktan inmiş olur GTA 5 üç güne ben 20mbps internet ile 16 saatte indirdim akşam 19.00 gibi açtım aralıklarla tabi duraklattım sonra sabah 10-11 gibi inmişti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı