Bilgisayarın açılması ve kendine gelmesi zaman alıyor

Requiemss

Decapat
Daha fazla  
Normalde 5 saniyeyi geçmeden açılan bilgisayar son 1-2 haftadır 20-25 saniyede açılıyor. Ayrıca açıldığında görev çubuğu hemen gelmiyor ve yaklaşık 10 dakika beklemem gerekiyor. Bir virüs olduğundan şüpheleniyorum. Windows Defender taradı ama bir şey çıkmadı. Bilgisayarı birkaç ay önce aldım o yüzden böyle sorunlara daha bir duyarlıyım. Yardımcı olursanız sevinirim 😊 😊

Normalde 5 saniyeyi geçmeden açılan bilgisayar son 1-2 haftadır 20-25 saniyede açılıyor. Ayrıca açıldığında görev çubuğu hemen gelmiyor ve yaklaşık 10 dakika beklemem gerekiyor. Bir virüs olduğundan şüpheleniyorum. Windows Defender taradı ama bir şey çıkmadı. Bilgisayarı birkaç ay önce aldım o yüzden böyle sorunlara daha bir duyarlıyım. Yardımcı olursanız sevinirim 😊 😊
Aklıma şöyle bir şey geldi de, SSD şuan kaç GB gözüküyor? Ayrıca denemek amaçlı sürücülerinizi güncellemeyi deneyin.

932 GB. Sürücülerimi sürekli güncelliyorum.
Peki hocam masaüstünüz dağınık mı? Ayrıca görev yöneticisini açıp başlangıç kısmında kaç tane uygulama var? Ve kaç taneleri etkin olarak gözüküyor. Bildiklerinizi devre dışı bırakın ama driver ile alakalı varsa bırakmayın.

Peki hocam masaüstünüz dağınık mı? Ayrıca Görev Yöneticisi'ni açıp başlangıç kısmında kaç tane uygulama var? Ve kaç taneleri etkin olarak gözüküyor. Bildiklerinizi devre dışı bırakın ama driver ile alakalı varsa bırakmayın.

Hocam şimdi tüm çalışan şeylerin ne olup olmadığını kontrol ettim ve bir şey çıkmadı. Masaüstünde pek bir şey yok zaten.

Hocam şimdi tüm çalışan şeylerin ne olup olmadığını kontrol ettim ve bir şey çıkmadı. Masaüstünde pek bir şey yok zaten.
Windows'un arama kısmına ''msconfig'' yazın. Yazdıktan sonra yukarıdan Önyükleme yazana tıklayın.
1745598453185.png

Bu fotoğrafta ki gibi yapın ve sistemi yeniden başlatın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı