Bilgisayarın Casper VIA M1 Telefonu Görmeme Sorunu

Bende bu sorunu yaşıyordum fakat kendi yöntemlerimle buldum.
Aygıt yöneticisinden tanımlanamayan telefonu sağ tıkla özellikler > sürücü > sürücüyü güncelleştir > sürücü yazılımı için bilgisayarımdan tara > bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver > android phone olmazasa usb > MTP USB aygıtı tıkla ileri de görecektir.

Aygıt yöneticisinden tanımlanamayan telefonu sağ tıkla özellikler > sürücü > sürücüyü güncelleştir > sürücü yazılımı için bilgisayarımdan tara > bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver > android phone olmazasa usb > MTP USB aygıtı tıkla ileri de görecektir.[/QUOTE

Nasıl yapacağımı daha yeni anladım teşekkürler.

Aygıt yöneticisinden tanımlanamayan telefonu sağ tıkla özellikler > sürücü > sürücüyü güncelleştir > sürücü yazılımı için bilgisayarımdan tara > bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver > android phone olmazasa usb > MTP USB aygıtı tıkla ileri de görecektir.

Daha yeni anladım,teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı