Bilgisayarın durmadan restart atıyor

AhmetSefa0

Hectopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Benim eski bir PC vardı dün açıp içindeki bilgileri alayım dedim PC'yi açıyorum anakartın işte BIOS tuşu falan geliyor sonra siyah ekran gidip geliyor ve PC yeniden kendini başlatıyor bu döngüye girdi. Bu sabah eski PC'deki harddiski çıkarıp şimdiki PC'me taktim yine ayni sorun oldu. Acaba harddiskte mi sıkıntı var? Bundan önce de chassis intruded System halted hatası veriyordu jumperlari vs çıkardım hallettim şimdi tek sorun PC'nin neden durmadan kendini reslemesi? RAM'leri temizledim soket yerlerini temizledim ekran kartini çıkartıp denedim ama yine ayni sorun devam ediyor var mi yardim edebilecek hayirsever arkadaş :)

Vardır mutlaka olmazsa olmaz. Hiç yapamadım bios pilini çıkar, 15 sn bekle tekrar tak.

Eski PC den çıkarttığımız harddiski yeni PC takıp BIOS dan öncelikli başlatma seçmene rağmen sıkıntı devam ediyorsa hardiskin kendisi yada içindeki sistem dosyaları bozuk.

Eski PC den çıkarttığımız harddiski yeni PC takıp BIOS dan öncelikli başlatma seçmene rağmen sıkıntı devam ediyorsa hardiskin kendisi yada içindeki sistem dosyaları bozuk.
Eyw sabah bi yapayım olursa yazacam
Olmadı biosta öncelik sırasını 1.ye harddiski verdim yinr ayni hata

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı