MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2022 #1 RAM 6 Ekran kartı Gt440 İşlemci İ5 650 Merhaba benim bilgisayarımın ekranı aniden gidiyor sadece sebebini öğrenmek istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada durum gözüküyor.
Merhaba benim bilgisayarımın ekranı aniden gidiyor sadece sebebini öğrenmek istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada durum gözüküyor.
Çözüm CYBER SHADOW 30 Kasım 2022 Ekran kartını çıkarıp onboard ekranından görüntü almayı dener misin?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #11 Tak çıkar yapmayın. Ekran kartını sökün. Daha sonrasında ise HDMI (VGA olabilir) girişini anakarta bağlayıp sistemi açın. Artı 0 Eksi
Tak çıkar yapmayın. Ekran kartını sökün. Daha sonrasında ise HDMI (VGA olabilir) girişini anakarta bağlayıp sistemi açın.
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 30 Kasım 2022 #12 Yavuz_Çetin dedi: Tak çıkar yapmayın. Ekran kartını sökün. Daha sonrasında ise HDMI girişini anakarta bağlayıp sistemi açın. Genişletmek için tıkla... Belki VGA'dır girişi. MikeyKunn dedi: Merhaba benim bilgisayarımın ekranı aniden gidiyor sadece sebebini öğrenmek istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada durum gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sonuç alabildik mi hocam ne oldu sonuç nedir? Artı 0 Eksi
Yavuz_Çetin dedi: Tak çıkar yapmayın. Ekran kartını sökün. Daha sonrasında ise HDMI girişini anakarta bağlayıp sistemi açın. Genişletmek için tıkla... Belki VGA'dır girişi. MikeyKunn dedi: Merhaba benim bilgisayarımın ekranı aniden gidiyor sadece sebebini öğrenmek istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada durum gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sonuç alabildik mi hocam ne oldu sonuç nedir?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #13 CYBER SHADOW dedi: Belki VGA'dır girişi. Genişletmek için tıkla... Zaten düzenlemiştim Artı 0 Eksi
KS KS MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2022 #14 CYBER SHADOW dedi: Belki VGA'dır girişi. Sonuç alabildik mi hocam ne oldu sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı çıktı daha yeni Artı 0 Eksi
CYBER SHADOW dedi: Belki VGA'dır girişi. Sonuç alabildik mi hocam ne oldu sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı çıktı daha yeni
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 30 Kasım 2022 #15 Yavuz_Çetin dedi: Zaten düzenlemiştim Genişletmek için tıkla... Bekliyorum büyük ihtimal açılır çünkü bu tip sorunlarda ilk bakılacak ekran yer ekran kartıdır. Gerçi biliyor sunuzdur. MikeyKunn dedi: Ekran kartı çıktı daha yeni Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ben bekliyorum burada. Artı 0 Eksi
Yavuz_Çetin dedi: Zaten düzenlemiştim Genişletmek için tıkla... Bekliyorum büyük ihtimal açılır çünkü bu tip sorunlarda ilk bakılacak ekran yer ekran kartıdır. Gerçi biliyor sunuzdur. MikeyKunn dedi: Ekran kartı çıktı daha yeni Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ben bekliyorum burada.
KS KS MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2022 #16 MikeyKunn dedi: Ekran kartı çıktı daha yeni Genişletmek için tıkla... Sonrasını tam anlamıyorum PC'yi alalı çok oldu CYBER SHADOW dedi: Bekliyorum büyük ihtimal açılır çünkü bu tip sorunlarda ilk bakılacak ekran yer ekran kartıdır. Gerçi biliyor sunuzdur. Tamam hocam ben bekliyorum burada. Genişletmek için tıkla... Şey galiba PC açılmıyor Artı 0 Eksi
MikeyKunn dedi: Ekran kartı çıktı daha yeni Genişletmek için tıkla... Sonrasını tam anlamıyorum PC'yi alalı çok oldu CYBER SHADOW dedi: Bekliyorum büyük ihtimal açılır çünkü bu tip sorunlarda ilk bakılacak ekran yer ekran kartıdır. Gerçi biliyor sunuzdur. Tamam hocam ben bekliyorum burada. Genişletmek için tıkla... Şey galiba PC açılmıyor
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 30 Kasım 2022 #17 MikeyKunn dedi: Sonrasını tam anlamıyorum PC'yi alalı çok oldu Genişletmek için tıkla... Kasanın arkasını çekin fotoğraf ben size nereye takmanız gerektiğini okla göstereceğim. Artı 0 Eksi
MikeyKunn dedi: Sonrasını tam anlamıyorum PC'yi alalı çok oldu Genişletmek için tıkla... Kasanın arkasını çekin fotoğraf ben size nereye takmanız gerektiğini okla göstereceğim.
KS KS MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2022 #18 CYBER SHADOW dedi: Kasanın arkasını çekin fotoğraf ben size nereye takmanız gerektiğini okla göstereceğim. Genişletmek için tıkla... Tamam MikeyKunn dedi: Tamam Genişletmek için tıkla... MikeyKunn dedi: Tamam Genişletmek için tıkla... O mavi kablonun diğer yanındaki herhalde Dosya Ekleri IMG_20221130_221241.jpg 100,6 KB · Görüntüleme: 48 Artı 0 Eksi
CYBER SHADOW dedi: Kasanın arkasını çekin fotoğraf ben size nereye takmanız gerektiğini okla göstereceğim. Genişletmek için tıkla... Tamam MikeyKunn dedi: Tamam Genişletmek için tıkla... MikeyKunn dedi: Tamam Genişletmek için tıkla... O mavi kablonun diğer yanındaki herhalde
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 30 Kasım 2022 #19 MikeyKunn dedi: Tamam O mavi kablonun diğer yanındaki herhalde Genişletmek için tıkla... Hocam siz ekran kartını cıkarmamıssınızki takılı duruyor kasada o mavi kablo var ya onu oradan sökmeniz gerek. Artı 0 Eksi
MikeyKunn dedi: Tamam O mavi kablonun diğer yanındaki herhalde Genişletmek için tıkla... Hocam siz ekran kartını cıkarmamıssınızki takılı duruyor kasada o mavi kablo var ya onu oradan sökmeniz gerek.
KS KS MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2022 #20 CYBER SHADOW dedi: Hocam siz ekran kartını cıkarmamıssınızki takılı duruyor kasada o mavi kablo var ya onu oradan sökmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Tamam hocamda benim şimdi işim çıktı yarın 4 de falan bakar misiniz? MikeyKunn dedi: Tamam hocamda benim şimdi işim çıktı yarın 4 de falan bakar misiniz? Genişletmek için tıkla... Kardeşimin ateşi çıktı onunla gitmem gerekiyor Artı 0 Eksi
CYBER SHADOW dedi: Hocam siz ekran kartını cıkarmamıssınızki takılı duruyor kasada o mavi kablo var ya onu oradan sökmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Tamam hocamda benim şimdi işim çıktı yarın 4 de falan bakar misiniz? MikeyKunn dedi: Tamam hocamda benim şimdi işim çıktı yarın 4 de falan bakar misiniz? Genişletmek için tıkla... Kardeşimin ateşi çıktı onunla gitmem gerekiyor