Herhangi bir işlem sonrasında mı oldu yoksa direkt açtığın anda mı?
Hocam ekran gelmiyor ki sırasıyla yapsam bunları olur mu ?CTRL+Shift+ESC daha sonrasında dosya>yeni görevi çalıştır çıkan yere explorer.exe yaz.
Eki Görüntüle 1821403
Hocam bilgisayari açtım alttaki kısayolların olduğu bar görünmüyordu yeniden başlattım sonra böyle oldu.
Hocam ekran gelmiyor ki sırasıyla yapsam bunları olur mu?
Windows gezgininde sorun olduğunda böyle oluyor genelde. CTRL+alt+del menüsü falan çalışmıyor mu?
Enteresan bir durum Windows Gezgini ile alakalı bir sorun ama Görev yöneticisinin açılması lazım.Yok hocam çalışmıyor
Enteresan bir durum Windows Gezgini ile alakalı bir sorun ama Görev Yöneticisi'nin açılması lazım.
Açamadığınıza emin misiniz benim önereceğim de arkadaşın tavsiyesiydi.
Hocam kusura bakmayın bunu pek anlamadım da güvenli modda pc açma yazsam çıkar mı youtubeden veya siz atar mısınız ?Monitörle alakalı olabilir veya ekran kartınla ilgili bağlantı sorunları olabilir mi acaba böyle bir durum olsa ekran görüntüsü alamazsın bu tezi çürüttük. Sürücü güncelleştirmesi ile alakalı olabilir güncelleme yapalım diyeceğim onunda yapamayız ekran siyah. Explorer.exe virüsü olabilir diye düşünüyorum.
Sistem geri yükleme umarım açıktır bilgisayarda Windows kurtarmaya girip Sistem Geri Yükleme yapmayı dener misin.
Windows yeniden başlatıldığında cihazını kapatmak için güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tut. Cihazını açmak için güç düğmesine tekrar bas. Cihazın Otomatik Onarım'da yeniden başlatılmasına izin ver ve winRE girmek için Gelişmiş seçenekler'i seçip Güvenli modda başlatmayı dener misin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.