Ekran böyle ne yapabilirim? Hiçbir çare bulamadım ekranın kenarları siyah ve ekran sanki kare monitör ekranı gibi.
Monitörün yan tarafı siyah çizgi ile mi dolu? 4:3 formatında mı yani? Öyle ise monitörün desteklediği çözünürlük ayarlayın.
Görüntü ayarlarından ekran çözünürlüğünü değiştirebilirsin.
Sağ tık > görüntü ayarları > çözünürlük değiştir.
Görüntü ayarlarından ekran oranını ayarla ya da NVIDIA Denetim Masası'ndan.
Olmuyor anlamadım denedim bende ama.
Mönitör ayarlarınızı kontrol edin. 4:3 gibi bir seçenek varsa 16:9 ya da 16:19 yapın.Ekran böyle ne yapabilirim? Hiçbir çare bulamadım ekranın kenarları siyah ve ekran sanki kare monitör ekranı gibi.
Ekran böyle ne yapabilirim? Hiçbir çare bulamadım ekranın kenarları siyah ve ekran sanki kare monitör ekranı gibi.
Sağ tık > grafik ayarları > ekran çözünürlüğü üzerinden şu an muhtemel 640x480 olan çözünürlük monitör desteklediği ayara yükseltin.
Güvenli modda DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp geri kurar mısın? Bundan önce Windows tuşu + CTRL + Shift + b dene.
Monitör ayarlarınızı kontrol edin. 4:3 gibi bir seçenek varsa 16:9 ya da 16:19 yapın.
Monitör ayarlarınızı kontrol edin. 4:3 gibi bir seçenek varsa 16:9 ya da 16:19 yapın.
Sağ tık > grafik ayarları > ekran çözünürlüğü üzerinden şu an muhtemel 640x480 olan çözünürlük monitör desteklediği ayara yükseltin. Uyarı verecek. Ekran kartı driver kurulu değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.