Bilgisayarın fişini 3-4-5 kere çekmek zarar verir mi?

Thunderbolt_0

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Dün bilgisayar açıkken annem fişini çekti, sadece 1 kez olmadı, alışverişe çıkarken de çekti 3-4 kere çekmiştir, bilgisayara zararı var mıdır? Şu an bilgisayar aynı durumda 2 gün önce aldım inşallah bozulmaz, yorumlarınızı bekliyorum.

Bilgisayar çalışır halde çekilmiyorsa problem teşkil etmez.
Kapalı iken çekmek hatta tasarruf bile sağlar sıkıntı yok.
Ama açıkken fiş çekilmesi uzun vadede kesinlikle bilgisayar adına zararlıdır.

Az yapılırsa çok sıkıntı olmaz PC kendini yeniden başlatıyor gibi düşünür ama çok yapılırsa sıkıntı çıkabilir.

Hayır hiçbir şey olmaz gönlün rahat olsun.
Benim de art arda 3 kez çekmişliğim var PC açıkken bir şey olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD var mı? HDD varsa sıkıntı.
HDD yoksa ve anakart ve PSU çöp değilse sıkıntı çıkmayacaktır açıkken fiş çekilmesinde.

Bu mesaj yanlış anlaşılmaya müsait hocam.
Eğer bu iş bu sıklıkta devam ederse Artık iş bileşenlerden çıkar, elektrik kesintisi niyeti halini alır ve bileşenler kesinlikle zarar görecektir.

Arkadaşlar bu bilgisayarı vatandan aldım isterseniz linkini size atayım siz sağlam mı sağlam değil mi anlarsınız Bilgisayar

Zarar görür mü evet görür. Bundan sonrası için annenize uygun bir dille tekrarının olması halinde bilgisayarınızın bileşenlerinin zarar göreceğini ifade etmek olmalı.
Kolaylıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…