Bilgisayarın format olurken sarjı bitti

Daha fazla  
Meslek
Pokémon Antrenörü
Windows 10'da kurtarma menüsü açıp reset atma komutu verdim. Resetlenirken şarjdan çıkmış ve resetin sonuna yaklaşmışken bilgisayarın şarjı bitmiş. Bilgisayarı açmaya çalışınca "bilgisayar beklenmedik bir şekilde yeniden başlatıldı veya beklenmeyen bir hatayla karşılaştı. Windows yüklemesi devam edemiyor. Windows'u yüklemek için Tamam'a tıklatın ve yeniden başlatın" diyor Tamam'a tıklayınca yeniden başlatılıyor ama aynı uyarıyı veriyor. Ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-07-19 at 20.23.04.jpeg
    WhatsApp Image 2021-07-19 at 20.23.04.jpeg
    79,7 KB · Görüntüleme: 376
Kankamın annesi şarjtan çıkarmış.

Annesini suçlamasın söyle kankana kadıncağız bilmiyordur.
Windows 10'da kurtarma menüsü açıp reset atma komutu verdim. Resetlenirken şarjdan çıkmış ve resetin sonuna yaklaşmışken bilgisayarın şarjı bitmiş. Bilgisayarı açmaya çalışınca "bilgisayar beklenmedik bir şekilde yeniden başlatıldı veya beklenmeyen bir hatayla karşılaştı. Windows yüklemesi devam edemiyor. Windows'u yüklemek için Tamam'a tıklatın ve yeniden başlatın" diyor Tamam'a tıklayınca yeniden başlatılıyor ama aynı uyarıyı veriyor. Ne yapabilirim?

Dostum artık bu rehbere uyarak yapabilirsiniz kolay gelsin. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Modemi kapatın ve işlem sürecinde tekrar açmayın format atmak için bir USB bellek veya CD hazırlayın format atılırken bilgisayarın şarjının %15+ olduğundan emin olun (%15 altındayken çoğu bilgisayar çeşitli Windows uygulamasını kısıtlı hale getiriyor eski ise) format attıktan sonra HD Tune ile tarama yapıp sonuçları tek tek SS alarak buraya atın sorun HDD'ye yansımış olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı