Bilgisayarın güç tuşuna bastıktan sonra açılıp kapanıyor

Teknosever0834

Femtopat
Bilgisayarımın güç tuşuna bastıktan sonra loop a giriyor açıl kapan açılıp kapan neyse bunun çözümü var mı ya da format USB'si takıp formatlasam düzelir mi?

Eğer açıldıktan sonra tekrar kapanması kısa bir süre içinde gerçekleşiyorsa, Windows ile alakalı bir şey olacağını sanmıyorum. Doğal olarak da format işe yaramaz. Ben ekran kartında sorun olabileceğini düşünüyorum.

USB portlarına güç veriyor mu peki? Klavye mouse takılıysa ışıkları yanıyor mu?

Eğer açıldıktan sonra tekrar kapanması kısa bir süre içinde gerçekleşiyorsa, Windows ile alakalı bir şey olacağını sanmıyorum. Doğal olarak da format işe yaramaz. Ben ekran kartında sorun olabileceğini düşünüyorum.
Ekran kartı yok
USB ile boot etmeyi denedinmi veya bios ayarlarında bir yanlışlık olabilir
Denemiştim daha önce ama usbnin içinde yazılım bozukmuş ve usb boş değil rufusla yazdırmıştım zaten aylar önce yapmıştım denemiştim usb yi ama tekrar windows kurmayı deneyeceğim
Lenovo laptoplarda eğer zorlayarak kapatırsan açarken 1 kere açıl kapan oluyor ama sanki bu daha farklı.
Lenovo değil laptop bir anda mesajlar yığılmış cevap vermeye çalışıyorum teşekürler hepinizin cevapları için
USB portlarına güç veriyor mu peki? Klavye mouse takılıysa ışıkları yanıyor mu?
Laptop olduğu için klavyenin ışığı yok ama mouse yanıyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı