Teknosever0834
Femtopat
Bilgisayarımın güç tuşuna bastıktan sonra loop a giriyor açıl kapan açılıp kapan neyse bunun çözümü var mı ya da format USB'si takıp formatlasam düzelir mi?
Ekran kartı yokEğer açıldıktan sonra tekrar kapanması kısa bir süre içinde gerçekleşiyorsa, Windows ile alakalı bir şey olacağını sanmıyorum. Doğal olarak da format işe yaramaz. Ben ekran kartında sorun olabileceğini düşünüyorum.
Denemiştim daha önce ama usbnin içinde yazılım bozukmuş ve usb boş değil rufusla yazdırmıştım zaten aylar önce yapmıştım denemiştim usb yi ama tekrar windows kurmayı deneyeceğimUSB ile boot etmeyi denedinmi veya bios ayarlarında bir yanlışlık olabilir
Lenovo değil laptop bir anda mesajlar yığılmış cevap vermeye çalışıyorum teşekürler hepinizin cevapları içinLenovo laptoplarda eğer zorlayarak kapatırsan açarken 1 kere açıl kapan oluyor ama sanki bu daha farklı.
Laptop olduğu için klavyenin ışığı yok ama mouse yanıyorUSB portlarına güç veriyor mu peki? Klavye mouse takılıysa ışıkları yanıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.