Bilgisayarın hiçbir USB portu çalışmıyor

Quantif277

Centipat
Geceleri sürekli bilgisayarın donanımlarının LED ışıkları yanıyordu, ben de araştırıp bir konuda USB Device'ı kapat dediklerini gördüm ve kapatım ama daha sonra geri gelmedi, klavye erişimim yok, BIOS'a giremiyorum. Ne yapmalıyım?

Geceleri sürekli bilgisayarın donanımlarının LED ışıkları yanıyordu, ben de araştırıp bir konuda USB Device'ı kapat dediklerini gördüm ve kapatım ama daha sonra geri gelmedi, klavye erişimim yok, BIOS'a giremiyorum. Ne yapmalıyım?
PS2 girişi var ise anakarta Ps2 uyumlu bir klavye getirip takıp ayarları tekrardan eski haline getirmek olacaktır..
Daha teknik olarak ise kasanın kapağını açıp bios pilini bulup tırnağından ayırıp 1 dk beklemeniz yeterli olacaktır.Sonra tekrar takıp devam edebilirsiniz.Kasayı kapatmayı unutmayın.

Arkadaşların önerdiği şetleri yaparsanız etkili olur olmazsa USB soketlerini dikkatlice bir kürdanla temizle bir şeyler takılmış olabilir ama çok dikkatli olman lazım çok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı