Kanka anlamadım şimdi ben w8.1 pro yaptım sonra w8.1 sl yaptım ben windows 7'ime geri döneceğim nasıl olacak ?@n0mss Yani o tema Windows 7 Starter'ın default teması. Ultimate veya Professional kullanıp da Windows Temel temasını kullanıyor olabilirsiniz.
Kanka ben daha çok yüksek FPS almak istiyorum.Oyunlarda falan oynamak için sen bana ne önerirsin sürüm olarak ?@n0mss
Tüm Windows 7 ISO dosyaları
Windows 7 ISO Arşivi Şifreli arşivler için şifre: technopat NOT: Tüm dosyalar orijinaldir, güvenle indirebilirsiniz. Yaşadığınız sorunlar için lütfen yeni konu açınız. Bu konu sadece kaynak olması için açılmıştır. ISO bütünlüğünü doğrulamak için Hash doğrulaması yapabilirsiniz...www.technopat.net
Buradan istediğiniz Windows 7 sürümü ve mimari (32-bit öneririm) indirin.
Rehber: Windows 7/8/8.1/10 Kurulum USB'si Hazırlama
Rufus Nedir? Rufus, USB diskleri işletim sistemi kurmak için bootable hale getirebileceğimiz veya live system ile işletim sistemini USB' den çalıştırmak üzere yazdıracağımız yazılımdır. Zorlananlar olmuş rehber yapayım dedim. Bunun için iki şeye ihtiyacımız olacak. Bunlar ise: Kurmak...www.technopat.net
Bu rehber ile de kurulum diskini hazırlayın.
Windows 7 sürümlerinin arasında ahım şahım pek fark yok. En hafif sürüm Starter sürümü. Fakat bayağı kısıtlaması var ve sadece 32-bit. Home Basic veya Home Premium bakabilirsin.Kanka ben daha çok yüksek FPS almak istiyorum.Oyunlarda falan oynamak için sen bana ne önerirsin sürüm olarak ?
x86 nedir ?Windows 7 sürümlerinin arasında ahım şahım pek fark yok. En hafif sürüm Starter sürümü. Fakat bayağı kısıtlaması var ve sadece 32-bit. Home Basic veya Home Premium bakabilirsin.
Hocam büyük ihtimalle professional edisyonunu kullanıyordunuz. Ama eski sürümünüzle diğer Windows 7 edisyonları arasında pek fark olmaz. Size bu konuda tek önerim Windows 7 starter'a geçmemenizdir.x86 nedir ?
Hangi sürüme geçeyim peki ?Hocam büyük ihtimalle professional edisyonunu kullanıyordunuz. Ama eski sürümünüzle diğer Windows 7 edisyonları arasında pek fark olmaz. Size bu konuda tek önerim Windows 7 starter'a geçmemenizdir.
Ya da Windows 7 formatlarken direk C yerine bir kere daha windows kurduğum zaman Windows.old oluşmuştu. Açılırken de şunu soruyordu : Abim selam Windows 7 mi açayım Windows 7 mi açayım?Arkadaş acaba doğru yere mi bakmış? Kendi silmemişse yerel diskte en altta windows.old klasörü bulunması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.