Bilgisayarın İşlemcisinin fazla ısınması

Arda983

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim işlemci Counter-Strike:Global Offensive'de arada 80 90 derece olabiliyor core temp ile baktım.
Bir de arada çekirdek sıfırın yanında (!) bu şekilde ünlem çıkıyor birde test etmek için bi 5-10 dakika Beamng Drive'ye girdim sonunda direkt 95 derece oldu oyunu kapatınca ve yanına da çekirdek 0'ın ünlem geldi sizce neden?
Az önce yeniden açtım ve bu sefer 99 derece oldu sizce niye?
Ve FPS düşüşü de oldu sıcaklığından dolayı.

Eğer sistem yeni toplanmadıysa macun kurumuş, CPU soğutucu yerinden oynamış ya da bozulmuş olabilir.
Eğer yeni toplandıysa CPU soğutucu oturmamış, macun doğru sürülmemiş olabileceği gibi kasa içi sirkülasyonun olmaması da bunlara neden olabilir.

Evet benim fanımın bir kenarı kırık o da olabilir fakat bilgisayar kendini sadece 1 kere kapattı.

Aşırı ısındığından kendini korumak için kapatıyor. Eğer güçlü bir fan alacak durumunuz yoksa 2. el bir stok fan bulabilirsiniz 20-40 lira civarı

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı