Bilgisayarın izlendiği nasıl anlaşılır?

İnternetle alakalı bir şey ve az bilinen bir şey. Zaten neden bir servisin adı "Killer" ile başlasın ki. Bunu gördüğümde bazı tarayıcılara ve yapay zekalara tarattığımda bu sonuca vardım ve zaten kendimde oldukça şüpheliydim.

İnternetle alakalı bir şey ve az bilinen bir şey. Zaten neden bir servisin adı "Killer" ile başlasın ki. Bunu gördüğümde bazı tarayıcılara ve yapay zekalara tarattığımda bu sonuca vardım ve zaten kendimde oldukça şüpheliydim.
Killer ile başlayan driverler var hocam, ek olarak Kill, killer komutu adı altında uygulamaları kapatıp performans arttırabilen komutlar mevcuttur.

Çok doğru bir yaklaşım. Ve aniden 25 ms düşmesi hiç mantikli değil. Belki mining yapiliyordur bilgisayarinizda.

Killer ile başlayan driverler var hocam, ek olarak Killer komutu adı altında uygulamaları kapatıp performans arttırabilen komutlar mevcuttur.
Driver değil bu. Yinede sizin söylediğinizde doğru.

Arka planda bir şey iniyor olabilir mi?
Ya da aklıma şu geldi ne zaman ms in düşüp sabitlendiğini hatırlayabilirsen oradan önceki olaylara bak olay görüntüleyicisinden. Belki bir şey çıkar.

Hocam fan sesi ile bir şey fark ettiniz mi ben bir kere diğer odadayken fanın sesinden virus olduğunu anlamıştım Görev Yöneticisi'ni açtığım saniyede fan sesi düşüyordu. Öyle bir şey yaşadınız mı? Buna değinmek isterimki Kaspersky bazen virusu bulamayabilir siz yine Malwarebytes deneyin rouge Killer deneyin. Bir şey dikkatimi çekti yurt interneti kullandığınızı söylediniz VPN kullanıyor musunuz? Çünkü internette bazı sınırlar olabiliyor diye biliyorum. Ayrıca toplu kullanılan internetler tehlikeli olabiliyor yurttaki başka birisi sizi hacklemiş olabilir.

Arka planda bir şey iniyor olabilir mi?
Ya da aklıma şu geldi ne zaman ms in düşüp sabitlendiğini hatırlayabilirsen oradan önceki olaylara bak olay görüntüleyicisinden. Belki bir şey çıkar.

Güncelleme yükleniyor olabilir sadece ms değeri mi garip FPS'te farklılık PC'de yavaşlık var mı hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı