Bilgisayarın kaldırmadığı oyun açılabilir mi?

moonlym

Zeptopat
Merhaba bilgisayarımın kaldırmadıgı bir oyunu açmak istiyorum. Oyun açılıyor fakat 10 15 dk sonra mavi ekran verip durduruldu yazıyor ve kapanıyor. Minimum sistem ve kendi sistemim arasında cok bir fark yok acaba oynayabilir miyim bildiğiniz bir yöntem var mı?

Açmaz 10-15dk uzun bir süre.

1677853405140.png

Merhaba bilgisayarımın kaldırmadıgı bir oyunu açmak istiyorum. Oyun açılıyor fakat 10 15 dk sonra mavi ekran verip durduruldu yazıyor ve kapanıyor. Minimum sistem ve kendi sistemim arasında cok bir fark yok acaba oynayabilir miyim bildiğiniz bir yöntem var mı?
Oyun ismi? sisteminiz? önerilen sistem?

Oyunun sistem gereksinimleri biraz yüksek. Seninki yakınsa zaten güçlü bir sistemin vardır oyunun hata vermesi sistemden dolayı olmayabilir. Detaylı bilgi vermediğin için oraya bir şey diyemiyorum.

Erken erişim oyunu olduğu için sıkıntı çıkıyor olabilir.

Oyunun sistem gereksinimleri biraz yüksek. Seninki yakınsa zaten güçlü bir sistemin vardır oyunun hata vermesi sistemden dolayı olmayabilir. Detaylı bilgi vermediğin için oraya bir şey diyemiyorum.

Erken erişim oyunu olduğu için sıkıntı çıkıyor olabilir.
oyunun minimum sistemi. bu bilgisayarın sistemi 8.1 pro 64bit i5-4570U 8gb ram geforce 840m ve dediğim gibi daha öncesinde açıyordu fakat yeni aldıgım bir sorun oyun dosyaları vb her şeyine baktım bi sorun gözükmüyor eksik yok.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    18 KB · Görüntüleme: 37

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı