Eski bir bilgisayarmı? Oyun oynarken donuyor galiba özellikleri versen daha iyi olurArkadaşlar bilgisayar kapanıyor da sürekli bekliyor kapanmıyor ve kapatmak için düğmesine basılı tutmam gerekiyor. Acaba neden böyle bir şey yapıyor?
Harddiskten kaynaklı bir durum.Arkadaşlar bilgisayar kapanıyor da sürekli bekliyor kapanmıyor ve kapatmak için düğmesine basılı tutmam gerekiyor. Acaba neden böyle bir şey yapıyor?
HDD kullanıyorsun galiba. Sorunun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Diskin ölmüş olabilir. Bir test yap eğer disk gerçekten kötü durumda ise yenilemek zorundasın.
Eski bir bilgisayar mı? Oyun oynarken donuyor galiba özellikleri versen daha iyi olur.
Hard diskten kaynaklı bir durum.
Anakartınız nedir?
Anladığım kadarıyla Windows kendini kapatıyor ama pc halen açık kalıyor doğru mudur bu sebeple pcyi kapatmak için güç tuşuna basmak zorunda kalıyorsunuz ?ASUS H410M hocam.
Anladığım kadarıyla Windows kendini kapatıyor ama PC halen açık kalıyor doğru mudur bu sebeple PC'yi kapatmak için güç tuşuna basmak zorunda kalıyorsunuz?
Güç seçenekleri üzerinde hızlı başlatmanın kapalı olduğundan emin olun. Olmazsa BIOS güncelleyerek (varsa güncelleme) deneyin, en son ihtimal ME driverlerini kaldırarak denemek lazım, adım adım gidelim. Güç seçeneklerini kontrol edin.Hocam vallahi ekranda kapatılıyor şeyi dönüyor ama kapanmıyor bir türlü PC sonra ben kapatıyorum basılı tutarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.