Bilgisayarın Monitörü Algılamaması

Alkyone

Hectopat
Bilgisayarımla ilgili bir sorun olmuştu, açılmıyordu. Vatan bilgisayar servisine götürdüm sorunun kablodan kaynaklandığını anladık, eve gelince kabloyu değiştirip çalıştırabildim fakat monitörü algılamıyor. Serviste farklı monitöre taktiklarında çalışıyordu problemin monitörden kaynaklandıgını sanmıyorum, uyum sorunu olabilir örneğin eski bilgisayarıma format attırdığım zaman ilk taktığımda klavye ve fareyi tanımıyordu bilgisayarı resetleyip veya kabloları çıkarıp takınca algılıyordu fakat şu an resetlesem de kabloları çıkarıp taksam da algılamıyor yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmmmm... Sorununuz belki de kabloyu tam takamadığınız için olabilir. Kabloları bir daha kontrol edin eğer bir yanlış yok ise Monitörün girişleri ile ilgili olabilir. VGA' mı HDMİ' mi kullanıyorsunuz ?

Monitörüm VGA çıkışlı HDMI dönüştürücü ile kullanıyorum sorunsuz çalışıyordu. Bu arada teknik servisteki arkadaş BIOS pilini çıkarıp takmıştı ve anakartın sürümünü güncellemişti anakartım H110M PRO-VD açılırken DRAM ve VGA ışıkları yanıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı