Bilgisayarın montajını nerede yaptırabilirim?

Murat_Bozkurt

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba ben Eskişehir'de oturuyorum. Ve şu an sistem topluyorum bazı parçaları Vatan'dan bazılarını İtopya'dan vb alıyorum. Ve Vatan'a toplamakta yardımcı olabileceklerini söylediğimde tüm parçaların Vatan Bilgisayar'dan alınması gerektiğini söylediler. Ben bu durumda ne yapabilirim? Eskişehir'de işinin ehli nereye kimlere toplatabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba ben Eskişehir'de oturuyorum. Ve şu an sistem topluyorum bazı parçaları Vatan'dan bazılarını İtopya'dan vb alıyorum. Ve Vatan'a toplamakta yardımcı olabileceklerini söylediğimde tüm parçaların Vatan Bilgisayar'dan alınması gerektiğini söylediler. Ben bu durumda ne yapabilirim? Eskişehir'de işinin ehli nereye kimlere toplatabilirim.
Yeğenim bunda 16 GB bellek vardı da 14 yanmış sana 2 taktım daha rahat çalışır bilgisayar.

Kendin yap, hiçbir şey olmaz. Basamak basamak ilerlersin. İşlemciyi yerine takarken dikkat et sadece. Geri kalanı çorap söküğü gibi gelir. Ben üniversite zamanında ilk kez kendim toplamıştım. O kadar kolay olduğunu bilseydim daha önce yapardım demiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı