Bilgisayarın önü nasıl mesh panel yapılır?

Ben sanırım camı çıkartıp kasanın üstünde bulunan toz filtresini kasanın önüne yapıştıracağım. Manyetikli zaten. Tek sorun estetik. Maksimum bu kadar olur gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz varsa ikinci el kasalara ara sıra bakın uygun bir şey bulursunuz.
Aslında toz filtre biraz daha uzun olsa 10 numara olurmuş çok fazla sırıtmadı.

Dosya Ekleri

• IMG_20250624_224853.jpg
    IMG_20250624_224853.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 20
Az önce kapağı çıkartıp test yaptım 3 dakika FurMark testi yaptım ve kapaksız 83 derece kapaklı 95 derece oluyor (şu anki ekran kartım GTX 560 belki onun içinde böyle olabilir)

Benim toz filtresimi almam lazım şu an fiyatlarına baktımda biraz tuzlu gibi.

Kasanızın üst tarafında toz filtresi var ise onu kullanın isterseniz benim gibi. Tek sorunu uzun olmadığı için kasanın en altındaki fan açık kaldı bende.

Kasanızın üst tarafında toz filtresi var ise onu kullanın isterseniz benim gibi. Tek sorunu uzun olmadığı için kasanın en altındaki fan açık kaldı bende.

Böyle bir şey de tercih edilebilir.

Fikir...
Pleksiciden aynı ölçüde pleksi kestirip... montaj deliklerin açtırıp... dikey matkabı vardır onun... en ince matkapla... düzgün sıralı delikler delmesini istemek.
Hatta, yan boşlukarı bile kapattırabilirsiniz.

Aynısını aluminyum ya da çelikten de düşünebilirsiniz, bütçe uygunsa.

Fikir...
Pleksiciden aynı ölçüde pleksi kestirip... montaj deliklerin açtırıp... dikey matkabı vardır onun... en ince matkapla... düzgün sıralı delikler delmesini istemek.
Hatta, yan boşlukarı bile kapattırabilirsiniz.

Aynısını aluminyum ya da çelikten de düşünebilirsiniz, bütçe uygunsa.
Biraz uğraştırıcı ve delik açtığımızda damla damla görüntü oluşuyor ancak güzel bir fikir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı