Bilgisayarın özelliklerinde i3, 2 yazmıyor

i3 2.nesil işlemci olabilir mi?
Bence çalma falan yok i3, i5, i7, i9 gibi yazı bekliyor arkadaşımız o yüzden.

Son düzenleme:
Hocam 6 7 defa okudum hâlâ anlayamadım öncesinde işlemcinin aynı olduğunu diyorsunuz ama bir yandanda i3,2 diyorsunuz burda 2 ne anlama geliyor gerçekten çok merak ettim işlemciniz aynı ise i3 ne alaka önceden i3 vardı şimdi bu işlemci varsa neden öncesinde aynı yazı yazıyordu diyorsunuz aklımda deli sorular.

Hocam 6 7 defa okudum hâlâ anlayamadım öncesinde işlemcinin aynı olduğunu diyorsunuz ama bir yandanda i3, 2 diyorsunuz burada 2 ne anlama geliyor gerçekten çok merak ettim işlemciniz aynı ise i3 ne alaka önceden i3 vardı şimdi bu işlemci varsa neden öncesinde aynı yazı yazıyordu diyorsunuz aklımda deli sorular.

Evet işlemcim gene böyleydi değişme olmadı hatırlıyorum çünkü fakat özelliklerde bu işlemcim olmasına rağmen i3,2 yazıyordu i3,2 diye kastettiğim şeyde i3 2. nesil.

Evet işlemcim gene böyleydi değişme olmadı hatırlıyorum çünkü fakat özelliklerde bu işlemcim olmasına rağmen i3,2 yazıyordu i3,2 diye kastettiğim şeyde i3 2. nesil.
Hocam aynı anda o ikisini kullanamazsınız i3 yada diğeri olması lazım her şeyi geçtim pin sayıları bile farklı ikisinin aynı anakartta çalışmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı