Bilgisayarın PCI Express'i nasıl öğrenilir?

4. Nesil bir işlemci olduğundan. PCI Express 3.0 yuvası olmaması imkansız gibi bir şey.
Ama işte uyar mı ki onu bilmiyom ya
Kasanın içinin fotoğrafını atsam bilirmisiniz neyse atıyorum

beyler buldum bilgisayarımı ve bunlarmış
Ama işte uyar mı ki onu bilmiyom ya
Kasanın içinin fotoğrafını atsam bilirmisiniz neyse atıyorum

beyler buldum bilgisayarımı ve bunlarmış
buna o ekran kartı olurmu

Dosya Ekleri

• 20190811_184204.jpg
    20190811_184204.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 81
  • pcccc.png
    pcccc.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Emin olamadım peki bu olurmu pc me çünkı tüm özellikleri tutuyorsa link atıcam
Emin olamadım peki bu olurmu pc me çünkı tüm özellikleri tutuyorsa link atıcam
Bu uyarmı

Dosya Ekleri

• 20190811210213.jpg
    20190811210213.jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 76
Uygun olur bence. HP marka bir bilgisayar anladığım kadarıyla. Attığın ekran kartı güç tüketimi az ama güç kaynağını kontrol etmende fayda var.
320 Watt
Hocam neyi zorladığınızı anlamadım konuya mesaj atan tüm arkadaşlar uyacağını söylemiş daha neye emin olamadınız
Özellikleri benimkiyle aynı değil
Beyler şimdi kısaca söylüyor hangisi olur 1.mi 2. Mi yani 248 tl mi 326tl mi 326 tl 3.0pci express ama 248 tl lik 2.1 pci express
Beyler tamam konu kapanabilir Allah hepinizden razı olsun ben başka ekran kartını yazdığımı sanıyordum tekrardan teşekkürler

Son düzenleme:
Yanındaki derken ekran kartına bağlamanız gereken bir şey yok. Ekran kartını kutusundan çıkartacaksınız ve PCI girişine oturtacaksınız fakat mandalı açmayı unutmayın ve takarken kasanın PCI kısmına gelen bir yeri var oradaki PCI bölümüne karşı gelen parçayı çıkartacaksınız ve monitörden görüntü kablosunu ekran kartına bağlayacaksınız. Sorduğunuz soru buysa o kısımlar kablo kısımları monitördeki görüntü kablosunu ekran kartına takacaksınız.
kardeşim bende cpu da spd de pc3 yazıyır pcı 3 bı ekran kartı alacagım uyarmı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı