Çözüldü Bilgisayarın RAM kullanımı boşta %95

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

156318

Kilopat
Makaleler
5
Durduk yere böyle bir sorun oluştu. Normalde boştayken %15 civarı olurdu. Sorun nedir? Kaspersky ile tarama yap demeyin lütfen.
Adsız2.png

Bu arada kullanıcının toplam RAM kullanımı sadece 300 MB.

Çözüm
RAM kullanımı gayet normal endişe etmeyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda ki durumla burada ki biraz farklı durumlar aynı sorunu yaşamış biri olarak söyleyebilirim.
RAM'i kullanan bir şey görünmüyor ortada kaynak izleyicisinde bile Max 300-500 MB RAM kullanılıyor görünürken %90 99 olması normal değil aynı sorunu yaşadım ve oyun oynarken de boşalmıyor normalinden fazla kullanıp darboğaz olmasına sebebiyet veriyordu.

Videoda daha çok Windows 10'nun servislerinin ve ihtiyaç halinde kullanabileceği RAM'den bashetmiş diye düşünüyorum. Defender'in yeri geldiğinde 2 GB kullanması gibi.

8 olan sistem de boşta 2 kullanıyorsa 16 olan RAM'li sistemde boşta 4 kullanması gibi durumlardan bahsediyor videodan benim çıkardığım şey budur.
Durduk yere böyle bir sorun oluştu. Normalde boştayken %15 civarı olurdu. Sorun nedir? Kaspersky ile tarama yap demeyin lütfen.Eki Görüntüle 870018
Bu arada kullanıcının toplam RAM kullanımı sadece 300 MB.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu fotoğrafta maximum 500 MB RAM kullanılıyor ama arkadaşın 8 GB ramının tamamı dolmuş bence bir şeyler normal değil.

Büyük ihtimal bir program buga girmiş ve gözükmüyor şüphelendiklerinizi kaldırabilir , geri yükle yapabilir yada temiz kurulum yapabilirsiniz. Bellek kırmızıda bu kadar kullanım normal değil.

Son düzenleme:

Videoda ki durumla burada ki biraz farklı durumlar aynı sorunu yaşamış biri olarak söyleyebilirim.
RAM'i kullanan bir şey görünmüyor ortada kaynak izleyicisinde bile Max 300-500 MB RAM kullanılıyor görünürken %90 99 olması normal değil aynı sorunu yaşadım ve oyun oynarken de boşalmıyor normalinden fazla kullanıp darboğaz olmasına sebebiyet veriyordu.

Videoda daha çok Windows 10'nun servislerinin ve ihtiyaç halinde kullanabileceği RAM'den bashetmiş diye düşünüyorum. Defender'in yeri geldiğinde 2 GB kullanması gibi.

8 olan sistem de boşta 2 kullanıyorsa 16 olan RAM'li sistemde boşta 4 kullanması gibi durumlardan bahsediyor videodan benim çıkardığım şey budur.

Çözüm

Oyuna girince de drop girdi. Arkadaşların da dediği gibi galiba bir programda bug oldu.
Arkadaşlar iyi ki bu SSD denen aygıt var. 10 dk sürdü format. Şu an kurulumu yapıyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim ayrıca.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı