Bilgisayarın sebepsiz şekilde yeniden başlaması normal mi?

Catwoin

Decapat
CS'deydim, PC "device ran into a problem and needs to restart" deyip siyah bir ekran üzerinde bu yazı yazdı, sonra PC'ye restart attı, hiçbir şey yokmus gibi açıldı. Sizce sıkıntı olur mu, yapmam gereken bir şey var mı?
Ve Forza'da işlemci veya ağdan dolayı gecikme falan diyordu, işlemcide bir sıkıntı mı var nasıl kontrol edebilirim acaba? Driver güncel değilmiş ondan da olabilir de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Oluştuysa Minidump dökümlerinizi bizlerle paylaşabilir misiniz?

Merhaba.

Oluştuysa Minidump dökümlerinizi bizlerle paylaşabilir misiniz?

Bir tane oluşmuş masaüstüne attım şöyle bir şey oldu ama Google drivea eklerken bunu eklemeye yetkiniz yok diyor nasıl yapayım?

Dosya Ekleri

• 1760989817632.png
    1760989817632.png
    13,9 KB · Görüntüleme: 17
Bir tane oluşmuş, masaüstüne attım şöyle bir şey oldu ama Google Drive'a eklerken bunu eklemeye yetkiniz yok diyor. Nasıl yapayım?
Klasörden taşıma yapmış olabileceğinizi düşünüyorum.

Minidump klasöründe, oluşan dosyalara sağ tık yapıp masaüstüne kopyalayın. Sonrasında bu dosyaları ister sıkıştırarak isterseniz de direkt olarak Drive'a yükleyebilirsiniz.

Minidump klasöründe, oluşan dosyalara sağ tık yapıp masaüstüne kopyalayın. Sonrasında bu dosyaları ister sıkıştırarak isterseniz de direkt olarak Drive'a yükleyebilirsiniz.
Klasöre falan da attım, Drive'a atarken bu dosya yüklenemiyor diyor. Anlamadım valla.

hocam yine verdi minidump oluşmuştur büyük ihtimal atmayı deniyorum.

Son düzenleme:
@Catwoin BIOS sürümünüz çok eski, güncelleyin.

@Catwoin BIOS sürümünüz çok eski, güncelleyin.

Hocam PC'yi alalı 1 sene falan olduda vallahi hiç dikkat etmemişim. Nasıl güncelleyeceğim rehber gibi bir şey var mı ve ne kadar sürer?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Vallahi çok teşekkür ederim hocam sağ olun.

Hocam son olarak şeyi soracaktım her şeyi anladım BIOS güncelleme dosyası olarak attığınız Gigabyte linkinden en yenisinimi seçeyim yoksa başka bir dosya mı? İndireceğim şeyin adını atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı