Bilgisayarın sebepsiz şekilde yeniden başlaması normal mi?

Catwoin

Decapat
CS'deydim, PC "device ran into a problem and needs to restart" deyip siyah bir ekran üzerinde bu yazı yazdı, sonra PC'ye restart attı, hiçbir şey yokmus gibi açıldı. Sizce sıkıntı olur mu, yapmam gereken bir şey var mı?
Ve Forza'da işlemci veya ağdan dolayı gecikme falan diyordu, işlemcide bir sıkıntı mı var nasıl kontrol edebilirim acaba? Driver güncel değilmiş ondan da olabilir de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın içini açıp BIOS pilini sökün. 10 saniye bekleyin ve geri takın.

PC acikmi kalsin ve anakarti falan cikarmama gerek var mı hiç bilmiyorum hocam ya boyle seyleri.

Kasanın içini açıp BIOS pilini sökün. 10 saniye bekleyin ve geri takın.

Kapatayim mi hocam PC'yi guc tusuna basili tutarak ESC'ye falan bastim belki ekrandan cikar diye de ESC'ye basinda kasa açılıp kapandi pili çıkarıp takmam gerekiyor herhalde nasıl yapayim hocam?

PC kapalı iken anakart üzerinde görselde 17 numara ile gösterilen iki pin arasına 5 saniye bir tornavida değdirip çekeceksiniz. Yapabilir misiniz?

2025-10-21_20-55-33.png

PC kapalı iken anakart üzerinde görselde 17 numara ile gösterilen iki pin arasına 5 saniye bir tornavida değdirip çekeceksiniz. Yapabilir misiniz?

Eki Görüntüle 2591565

Hocam anakartin ustundeki parcalari sokmem gerekiyor mu ve fisten cikarayim degilmi tamamen sokmem gerekmiyorsa yaparim sıkıntı yokta digerinden emin degilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı