Sebepsiz yere mavi ekran hatası neden olur?

CheonsaMiraew

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU
Bugün 4 kere uzun bip sesi veriyordu PC timer RAM hatası olduğunu anladim düzelttim tak çıkar yaparak daha sonra PC'yi acarken mavi ekran vardı görsel ekleyeceğim driver DDU ile sildim kurdum olmuyor.
DDU ile sildikten sonra (güvenli modda) masaüstüne geldiğimde (normal modda) hata vermedi driver indirdim sitesinden oradan kuruyordum %30 40'lara geldiğinde ayni hatayi verdi daha sonra güvenli modda driver kurdum normal ekrana geldim yine hata napacagim bilemedim.

Sorun RAM veya sürücüyle alakalı. Yapabiliyorsan DDU ile tekrar silip yükle.

Güvenli modda DDU ile ekran kartı driveri sildim daha sonra güvenli modda kurdum (hiç ise yaramadi) sildim fekrar yükledim normal modda yükledim bu sefer de aynısı oldu.

Önceki konumda mavi ekran alıp duruyordum daha sonra sifirlamaya karar verdim her şey güzel giderken bir anda ayni mavi ekrani verdi.
VIDEO_TDR_FAILURE.
nvlddmkm.sys hatası.
Şimdi şöyle görsel geliyor PC yeniden başlıyor.

"Bilgisayar beklenmedik şekilde yeniden başlatıldı veya beklenmeyen bir hatayla karşılaştı Windows yükleyemiyoruz yeniden başlatın" gibi hata veriyor yeniden başlıyor yeniden hata veriyor.

Önceki konumda mavi ekran alıp duruyordum daha sonra sifirlamaya karar verdim her şey güzel giderken bir anda ayni mavi ekrani verdi.
VIDEO_TDR_FAILURE.
nvlddmkm.sys hatası.
Şimdi şöyle görsel geliyor PC yeniden başlıyor.

"Bilgisayar beklenmedik şekilde yeniden başlatıldı veya beklenmeyen bir hatayla karşılaştı Windows yükleyemiyoruz yeniden başlatın" gibi hata veriyor yeniden başlıyor yeniden hata veriyor.

Minidump at.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı