Dur sana Extreme Edition Key vereyim.AIDA deneme sürümü olduğu için yazmıyor sanırım
Exper
Dur sana Extreme Edition Key vereyim.AIDA deneme sürümü olduğu için yazmıyor sanırım
Exper
Buyrunuz buradanda bulamıyorumBilgisayarın seri numarasını hiçbir yerde bulamıyorum. Bilgisayara format attım ve driver için seri numarası lazım fakat AIDA64, BIOS, PowerShell vb. yerlerde seri numarası bulamıyorum ve bilgisayarın altındaki seri numarası yıpranmış, yardımcı olabilir misiniz?
Çıkmadı hocam.RC3DY-KUTD6-GEDTB-ADMD4-F7GN5
al key.
Çok saçma değil mi hocam? Ben bu seri noyu başka bir yerden bulamazmıyım yada nereden driver yükleyebilirim?CLEVO koymuyor zaten seri no![]()
Aygıt Yöneticisi'ni aç sarı tiklileri güncelle tamamdır.Çok saçma değil mi hocam? Ben bu seri noyu başka bir yerden bulamazmıyım yada nereden driver yükleyebilirim?
Anakartımın seri numarasını kim ne yapacak![]()
Güncel sürücü yazılımını otomatik olarak ara diyince olmuyor hocam.Nereden driver edinebilirim.Aygıt Yöneticisi'ni aç sarı tiklileri güncelle tamamdır.
Eki Görüntüle 1646719
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.